Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת אופנוע במכונית?

thebaron
שימו לב! השרשור הזה בן 2227 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחר מספר חודשים עם אופנוע כבד, אשתי הטילה וטו. האמת, אני תומך בהחלטתה כי זה לא רק הסיכון והעלות הגבוהה, נשארנו במשפחה עם מכונית אחת (אמנם מיניוואן שבעה מושבים מספק), כי מכרתי מכונית קטנה על מנת לקנות את האופנוע והתוצאה - אין לי שום יכולת לעזור בהסעות משפחתיות (שלושה ילדים), מה שהפך את האופנוע למיותר לחלוטין.

כידוע לכם, שוק המשומשות בקנטים. והדבר חמור עוד יותר כשבאים למכור אופנוע, בוודאי עם נפח גדול (1250...).

חשבתי על החלפה, כלומר, מישהו שכן יבוא לו אופנוע בטוב, ואני אקח ממנו את המכונית. בצעירותי, לפני עשרים שנה עשיתי את ההפך (לי הייתה סובארו קופה ולו היה אופנוע נחמד) כך שאני פתוח לדברים הללו.

נוצרה אולי הזדמנות - מישהו שרוצה החלפה באופנוע...יש לו יונדאי טראקן ישן...מצד אחד, ג'מוס גדול, בטח יקר לאחזקה ולא חסכוני בדלק. מצד שני, אולי יהיה לי קל יותר למכור את הטראקן מאשר את האופנוע, במידה וארצה. מה דעתכם?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי איך שזה נשמע, יש לך בנדיט 1250.

המון אופנוע, במעט כסף. הם שומרים על השוק שלהם. (כרגע תקופה לא משהו בשוק האופנועים אבל הבנדיט ישמור על השוק שלו)

אם אתה מחליף ברכב כדי למכור את הרכב ולממש את הכסף, אל תעשה זאת.

אם אתה עושה את זה כדי להשתמש ברכב, אז בדוק שהוא תקין ותהנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי איך שזה נשמע, יש לך בנדיט 1250.

המון אופנוע, במעט כסף. הם שומרים על השוק שלהם. (כרגע תקופה לא משהו בשוק האופנועים אבל הבנדיט ישמור על השוק שלו)

אם אתה מחליף ברכב כדי למכור את הרכב ולממש את הכסף, אל תעשה זאת.

אם אתה עושה את זה כדי להשתמש ברכב, אז בדוק שהוא תקין ותהנה.

אכן, סוזוקי בנדיט 1250. כלי חזק ונוח, אבל לא מאיים או קיצוני. ואני לא רוצה לממש כסף, אני צריך מכונית...בתעכלס', זה אופנוע מדהים להחזיק עד הפנסיה...נאלץ למכור בצער רב מאד, מי שיקנה מאד ייהנה.

IMG_20180709_185050.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרסם בפולגז

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני התמונה הוא נראה שמור, ויכול להמכר במעל המחירון.

ניסית לבדוק בכמה הוא נמכר? מחירון הכבדים לא משקף את ערך השוק האמיתי של הכלים האלה שיכול להיות גבוה הרבה יותר, הרבה מכפי שאתה חושב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לפרסם בפייסבוק, בפשפשוק אופנועים.

במקביל תפרסם גם בפשפשוק רכב שאתה מחפש החלפה על משהו מענין.

לגבי הטראקן, הוא לא רע בשטח, אולי תפתחו תחביב של טיולים משפחתיים בטבע בסופי שבוע, יש גרסאות של 7 מקומות אגב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע, יש המצאה מודרנית שנקראת כסף:

במקום למצוא מישהו שצריך עז ויש לו 4 תרנגולות מיותרות שאתה צריך, תמכור את האופנוע ותקנה את הרכב שאתה רוצה.

אין שום סיבה לכרוך את 2 העסקאות ביחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לחכות לעסקת החלפה? תמכור אותו לאחד הטריידים של סוכנויות האופנים. זה אופנוע מבוקש בשוק האופנועים. תצטרך להתפשר כמובן על המחיר אבל אתה אומר שהמטרה היא להיפתר ממנו ולא לעשות עליו קופה. ואז תקנה מה שאתה רוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחכות לעסקת החלפה? לא רלוונטי ואף פעם לא תקבל בדיוק מה שחיפשת. עדיף למכור בכסף ולחפש מה שבאמת מעניין אותך.

למכור מעל מחירון? ארשה לי לגחך. זה בנדיט 1250, לא אקזוטיקה.

לבנדיט יש מחיר שוק וקהל יעד, אנשים שמחפשים הרבה אופנוע במעט כסף, הבנדיט קולע שם בול ויש לו מחיר שוק ששומר על עצמו. המחירון לא ממש משחק תפקיד.

למכור לסוכנות? טעות כלכלית, אמנם כסף ביד ומיד, אבל מעט ממנו. הם לוקחים ריזיקה הרבה אחורה.

תמכור בכסף, ייקח קצת זמן. תהיה ריאלי במחיר והזמן יתקצר.

תקנה איזה רכב שאתה רוצה.

שלום על ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2227 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...