Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו RCZ - 2012-2013 - חוות דעתכם (שאלות בפנים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לרכוש פיג'ו RCZ בשנתונים 2012-2013 בתקציב 70-80K.

לצערי לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי להבין כלום. לכן אמקד את פנייתי אליכם:

1. לגבי החיצוניות פנים וחוץ - אין מה להרחיב ואין לי שאלות בנושא.

2. ביטוח - האם ידוע לכם מה ממוצע עלות ביטוח לרכב? נהג מעל 24, מקיף+חובה

3. אגרה שנתית - שוב שאלה בנוגע לעלות.

4. טיפולים - כמה עולה טיפול רגיל לרכב? טיפול 10K או 15K, לדוגמה.

5. האם המוסכים המורשים יודעים לטפל ברכב?

6. מחוות דעת אישית או ממקור קרוב מספיק - אילו בעיות היו ברכב?

7. התנהגות רכב וביצועים - לא רלוונטי, לא מחפש להתחרות בפורמולה 1.

תודה רבה לכם!!!

[=

פורסם

תבדוק לפני הרכישה אם המנוע הוא מנוע thp 156 של פג'ו - מנוע בעייתי שסובל מצבירת פיח וגורם לנזקים.. קורה גם ברכבי ds של סיטרואן

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

היא נמכרה רק עם המנוע הבעייתי הזה , בהספקים של 156 כ"ס ידני אוטומט ו200 כ"ס עם גיר ידני בלבד. (וכן , יש RCZR אחת בארץ בצבע בורדו, ראיתי אותה במציאות, אבל לא רלוונטית לכאן). לא יודע אם ייצרו כאלה עם המנוע המעודכן עם 165 כ"ס.

פורסם

תודה רבה. בדקתי ואכן רק 156 כ״ס רלוונטי וקיים בשוק למכירה. אשמח לעוד בעלי ניסיון

[=

פורסם

המנוע הזה מאוד לא מוצלח. יש שם כמה תקלות שיקרו גם בטיפול הכי מוקפד והן לא זולות לתיקון. זה יכול להגיע לסכומים של כמה אלפים כל שנה, וגם יכול להיגמר בהחלפת מנוע בטיפול פחות מוקפד.

אם אתה באזור המרכז יש מוסכים לא מורשים מומלצים (גבע, אורן). אני מניח שהם יוכלו לטפל ברכב, אבל אתה תמיד יכול להתקשר ולוודא. אני מניח שגם מוסכים מורשים ידעו לטפל ברכב, זה כנראה יהיה יקר יותר.

את הרכב עצמו אני פחות מכיר.

לגבי ביטוח - זה תלוי גם בנהג. תצטרך לבדוק בעצמך.

רישוי - לפי הקבוצה המתאימה. מניח שחיפוש קצר בגוגל יביא לך את התוצאה הרצויה.

ד"א, ה-RCZ-R גם למכירה כרגע, רק, אפעס, לא בתקציב.

בסה"כ לא מדובר פה באיזו טכנולוגיה חייזרית, המנוע זהה לרכבים אחרים של הקונצרן, אני מניח שגם הגיר. פנימית היא דומה ל-308 הקודמת, אפשר להניח שיש לא מעט משותף ביניהן.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...