Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי ההצעות דומות, ההבדלים בעיקריים הם שהכשרה יקרים יותר בכ200 ש"ח אך השתתפות עצמית אצלם נמוכה בכ4000 ש"ח - 1800 לעומת 6000(!) בפניקס.

אם אני לא טועה היו לא מעט טרוניות כנגד חברת הכשרה, אך לא מצאתי עדויות לכך בחיפוש בפורום.

מה חברי הפורום חושבים? עם איזו חברה כדאי ללכת?

החשש שלי הוא מגניבה, למיטב ידיעתי אז חלה השתתפות עצמית, האם זה נכון?

מצד שני, אם אלך עם חברת הכשרה ואצטרך להילחם איתם בבית משפט בשביל לקבל את הכסף, אולי עדיף את הפניקס?

תודה.

פורסם

מה זה השתתפות עצמית 6000₪?

הייתי שנים מבוטח בפניקס, לא פגשתי דבר כזה.

אל תעשה ביטוח עם השתתפות כזאת. תבדוק עוד חברות, מגדל, למשל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדקתי דרך וובי, יש עוד הצעה של שלמה סיקסט וזהו.

חשבתי שמנוע החיפוש שלהם בודק אצל כל החברות -זה לא כך?

הערת אגב- לא היה לי ביטוח מקיף עד היום.

פורסם

הצעת הפניקס בהשתתפות עצמית של 6000 שח היא פוליסה עם השתתפות עצמית מוגדלת לטובת הפחתת הפרמיה.

לכן לא ניתן להשוות להכשרה מבחינה זו, כנס לאתר הפניקס וקבל הצעה עם השתתפות עצמית סטנדרטית ואז תוכל להשוות בין ההצעות.

• תוכן חדש...