Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,

קניתי את הרכב שהתא מטען לא נפתח בעזרת המפתח, רק ע"י המנוף מכסא הנהג.

למעשה הבעיה היא שהמפתח לא מסתובב במנעול.

תהליך עבודה :

1. פירוק כיסוי תא מטען, פתיחת כל הברגי פלסטיק.

2. פירוק שני אומים\ברגים שמחזיקים את המשולש צלינדר לתא המטען.

3. שליפת המשלוש צלינדר מהאוטו - זה הקטע הקשה בסיפור, המנעול יוצא כלפי חוץ הרכב, ויש צורך להוציא (אפילו חלקית מספיק) את הפאנל האחורי - איפה שמספר נמצא, וזאת על מנת שנוכל להחליק את המשולש מנעול החוצה, הפנאל יושב עם קליפים וזה קצת קשה להוציא ולחזיר בצורה תקינה. אני הוצאתי את הפאנל רק בחלק הימני עליון ומשם את המנעול.

3. פירוק המנעול הצלינדר והשיניים הפנמיות של המנעול - לפי הסדר ! לא לאבד את הקפיצים ! נקיון ושימון קל.

אצלי הייתה שן אחת בעייתית קצת עקומה שנתקעה ולכן על אף שהמפתח נכנס עד הסוף, השן לא התיישרה עם גוף הצלינדר ומנעה ממנו להסתובב. אני פשוט וייתרתי על השן. מה שנקרא עקירה.

4.החזרה בסדר הפוך.

אין מדריך בול לרכב המדובר, יש דברים באיזור, אני נעזרתי במדריך:

מק"ט מנעול 6370A204

fe031c0e2e4d1cb2af6dfb5fb9798bf5.pngIMG_20160917_082903.jpgIMG_20160923_144459.jpgIMG_20160923_145815.jpgIMG_20160923_141136.jpg

• תוכן חדש...