Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה יודע לפרק מכסה שסתומים אז תפרק ותראה מה יש על הגל זיזים. מזה לא ניתן להסיק לדעתי מה מתרחש במנוע.

פורסם

דווקא מהתמונות האלה אפשר להבין טוב מאוד מה המצב במנוע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא יודע מה מצב המנוע, אבל בוצה בהחלט קיימת במנוע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחזק את איתמר....ישנה בוצה ואפילו בצורה חריגה. אל תשים שום חומרי פלאש אלא תפרק את ניכסה השסתומים ואל אגן השמן ונקה אותם בצורה יסודית.

פורסם

כשרציתי לקנות גטס לפני כמה שנים, בדקתי כמה. התמונה הזאת הייתה בכולן. זה לא נשם, ככה זה בגטס. כנראה שצריך להחליף שמן בתדירות גבוהה יותר מכל 15 אלף.

פורסם

עדיף פעם ראשונה שתראה איך עושים זאת או שלפחות תקבל הסבר ממש מול תא המנוע. העבודה לא מורכבת בכלל אבל עדיין כדאי לדעת מה לעשות ואיך לעשות. אולי אם תגיד באיזה איזור אתה גר אז מישהו באיזורך פה מהפורום יוכל לעזור לך...לא מעט אנשים מהפורום מכירים את הגטס ופרקו אותו לא פעם ולא פעמיים.

פורסם
עדיף פעם ראשונה שתראה איך עושים זאת או שלפחות תקבל הסבר ממש מול תא המנוע. העבודה לא מורכבת בכלל אבל עדיין כדאי לדעת מה לעשות ואיך לעשות. אולי אם תגיד באיזה איזור אתה גר אז מישהו באיזורך פה מהפורום יוכל לעזור לך...לא מעט אנשים מהפורום מכירים את הגטס ופרקו אותו לא פעם ולא פעמיים.

אני גר בירושלים. אם לא אמצא מישהו, כמה סיפור הבדיקה וניקוי הנשם אמורים לעלות?

פורסם

ניקוי הנשם זה שטויות ולא בטוח שיש גם מה לגעת בו. הסיפור הרציני הוא פתיחת מיכסה השסתומים והניקוי שמתחתיו..אם גל הזיזים מלא גם בבוצה הייתי שוקל לשלוף גם אותו אחוצה ולנקות וכמובן פירוק אגן השמן וניקוי מאסיבי שלו ושל רשת משאבת השמן. ניקוי שכזה יכול לעלות במוסך סביב האלפייה וצפונה. מקווה שמישהו פה מהאיזור שלך יושיט לך יד בעניין הזה ותחסוך את האלפייה הזו.

פורסם
כשרציתי לקנות גטס לפני כמה שנים, בדקתי כמה. התמונה הזאת הייתה בכולן. זה לא נשם, ככה זה בגטס. כנראה שצריך להחליף שמן בתדירות גבוהה יותר מכל 15 אלף.

אני בעל של גטס דומה, נקנתה עם 75,000 ק״מ שהייתה בת עשר ואין אצלי בוצה כזו.

למזלי הבעלים הקודמים היו עושים 7,500 ק״מ כל שנה ומטפלים בשמן סינטטי מלא.

זה לא הסטנדרט ולא מחלה של המנועים האלו, הם יותר רגישים להזנחה אבל הם לא מייצרים בוצה חשוב שתבינו...

זו מכונית מהממת מהירה מאוד ומאוד מהנה!

היו לי הרבה אבל לזאתי מקום מיוחד בלב שלי ❤️

Sent from my iPhone using Tapatalk

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...