Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

א. לנסוע מהמרכז לכנרת, לאיזה דרך יש נוף יותר יפה? כביש 65 דרך עפולה או 70 / 77 דרך יוקנעם?

ב. לנסוע מהכנרת לירושלים, בא לי לנסוע דרך ציר אלון היפה. בימים אלה זה מסוכן או מומלץ? האופציה השניה היא כביש 90, אבל בא לי נוף.

חג שמח!

פורסם

מבחינת נוף אין הבדל משמעותי בין 65 ל-70. רוצה נוף מדהים - תצטרך לעשות עיקוף גוזל זמן דרך 672/6953/66

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינת נוף אין הבדל משמעותי בין 65 ל-70. רוצה נוף מדהים - תצטרך לעשות עיקוף גוזל זמן דרך 672/6953/66. קטע קצר, אבל מרגיש אירופה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני תמיד אעדיף את כביש 70 על פני 65 בנסיעה לכנרת. הוא יותר יפה (לטעמי) וזורם (פחות רמזורים) ממקבילו 65.

אני לא הייתי מוסיף למסלול את העיקוף שהמלצת. נכון שהוא קטע יפה, אבל החבר גם ככה בנסיעה ארוכה והעוד-רבע-שעה של העיקוף הזה לדעתי מיותרים ולא שווה לנסוע דרך שם במיוחד.

בחזור לירושלים כביש 90 הוא כביש מאוד יפה עם נוף מאוד מגוון. הוא לגמרי היה הבחירה שלי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני תמיד אעדיף את כביש 70 על פני 65 בנסיעה לכנרת. הוא יותר יפה (לטעמי) וזורם (פחות רמזורים) ממקבילו 65.

אני לא הייתי מוסיף למסלול את העיקוף שהמלצת. נכון שהוא קטע יפה, אבל החבר גם ככה בנסיעה ארוכה והעוד-רבע-שעה של העיקוף הזה לדעתי מיותרים ולא שווה לנסוע דרך שם במיוחד.

בחזור לירושלים כביש 90 הוא כביש מאוד יפה עם נוף מאוד מגוון. הוא לגמרי היה הבחירה שלי.

חחח כל אחד ודעתו, בשביל זה שאלתי! אני בארץ רק שמונה שנים ורוב הזמן נמצא במרכז, יש לי הרבה ללמוד.

פורסם

באיזה הרכב אתה נוסע? אם זה הרכב משפחתי הכולל ילדים יש "נופש פעיל" או משהו דומה ביער משמר העמק, מאד נחמד למשפחות, ומתחבר לעיקוף שהזכרתי.

פורסם

דרך אלון אכן יפה מאד. אני נהגתי מספר פעמים מבית שאן למרכז דרך ציר אלון עד החיבור לכביש 5.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
באיזה הרכב אתה נוסע? אם זה הרכב משפחתי הכולל ילדים יש "נופש פעיל" או משהו דומה ביער משמר העמק, מאד נחמד למשפחות, ומתחבר לעיקוף שהזכרתי.

אני בלקסוס GS300 עם החברה... לא יודע מה לומר... :shock:

דרך אלון אכן יפה מאד. אני נהגתי מספר פעמים מבית שאן למרכז דרך ציר אלון עד החיבור לכביש 5.

נכון נסעתי בדיוק בקטע זה בעבר. אני פשוט לא יודע אם זה בטוח או מסוכן לכל האורך מבית שאן לירוושלים. ממש בא לי.

פורסם

הציר לא עובר דרך ישובים, אלא הוא עובר רובו בגב ההר, אזור לא מיושב. אם הנסיעה מתוכננת לשעות היום, לדעתי מדובר בציר בטוח למדי (אני נסעתי בו מספר לא מבוטל של פעמים בשנה האחרונה).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
הציר לא עובר דרך ישובים, אלא הוא עובר רובו בגב ההר, אזור לא מיושב. אם הנסיעה מתוכננת לשעות היום, לדעתי מדובר בציר בטוח למדי (אני נסעתי בו מספר לא מבוטל של פעמים בשנה האחרונה).

טוב לשמוע. לא יודע כמה פסח ישפיע אם בכלל. נסעת עד כביש 1?

פורסם
טוב לשמוע. לא יודע כמה פסח ישפיע אם בכלל. נסעת עד כביש 1?

אני נסעתי,כמה פעמים עם חברים בטיולים

כביש אלון עד בית שאן אכן חתיכת טיול כיפי,אך מי שלא מכיר עלול בטעות להכנס לאחד הכפרים ולטעות בצמתים,לכן חשוב לא להסתמך על ווייז ב100% ולפקוח עיניים מהשלטים האדומים (צומת בקעות,מעלה אפריים,גשר אדם,וכל השאר)

לגבי הדרך הקודמת - כביש 65 זה פשוט כביש מעפן,מלא מצלמות,ניידות שמסתתרות,רמזורים כל מאה מטר,והדובדבן שבקצפת - אתה חוצר את אום אל פאחם\ואדי ערה\ועוד כפרים,אז לא חסר פושטקים שלוחצים במאזדה\הונדה\וואגית שזמינה להם (חוקים זו המלצה..)

מצטרף לאיתמר על כביש 70 ויקנעם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני נסעתי,כמה פעמים עם חברים בטיולים

כביש אלון עד בית שאן אכן חתיכת טיול כיפי,אך מי שלא מכיר עלול בטעות להכנס לאחד הכפרים ולטעות בצמתים,לכן חשוב לא להסתמך על ווייז ב100% ולפקוח עיניים מהשלטים האדומים (צומת בקעות,מעלה אפריים,גשר אדם,וכל השאר)

תודה אבל מאיפה לבית שאן? אני מבין מכל התגובות כאן שזה בסדר בין כביש 5 עד בית שאן, אבל מה אם בין ירושלים לכביש 5?

פורסם

אם אתה מגיע מהכנרת-

בצומת מחולה אתה פונה ימינה ומתחבר לכביש אלון בהמשך באזור חמרה. יש כמה פניות בדרך אבל הכול די ברור, אם אתה ממשיך עד הסוף ממש, תתחבר לכביש 1 אחרי מעלה מכמש באזור כפר אדומים.

לדעתי לא מסוכן במיוחד, בוודאי לא בהשוואה לכביש 90, נסעתי ונוסע שם המון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...