Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תאונות אישיות הוא הביטוח הרווחי ביותר לחברות הביטוח.

בדוק?

מהמספרים שאני מכיר, הביטוח הסיעודי הוא הריווחי ביותר לחברות הביטוח, ואני מדבר על פני יותר מעשור

יום טוב גם לך

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד אספקט, אם אתם לא מתכוונים לקנות, לשרוף לנציג את הזמן על דיבור איתכם זה זמן מבוזבז.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אף פעם לא יצא לי לנתק בפנים לנציג שיווק.

גם כאשר יש ממש נודניק שמתעקש ומתעקש ולא מוכן לסיים את השיחה, אומר לו (לה) בנימוס, "תגיד לי בבקשה שלום כדי שנוכל לנתק את השיחה ושלא אצטרך לנתק לך את הטלפון בפנים", עובד תמיד.

זה נשמע יותר מעליב ומזלזל מפשוט לנתק.

אני מראש מניח שהנציגים האלה לא נעלבים מניתוק כי זו העבודה שלהם. זה לא מתאים לכל אחד, אין מה לעשות. מי שמרגיש מושפל מניתוק שיחה לא צריך לעבוד בזה.

להסתלבט עליהם במקום לנתק זה כבר לא יפה. זה כמו לזרוק לכלוך על הרצפה מול הפרצוף של הבן אדם שמטאטא את הרחוב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תאונות אישיות הוא הביטוח הרווחי ביותר לחברות הביטוח. אי לכך חשיבותו (כתלות במחירו) מוטלת בספק.

למה צריך לעניין אותי אם הם מרוויחים או מפסידים?

ביטוח עושים נגד קטסטרופות שלא יכולים לעמוד בהם לבד. אם אני יכול לעמוד בתאונה אישית בלי ביטוח אז לא אבטח אבל אם אני לא יכול לעמוד בנטל לבד ארכוש ביטוח בלי קשר כמה מרויחים עליי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה נשמע יותר מעליב ומזלזל מפשוט לנתק.

אני מראש מניח שהנציגים האלה לא נעלבים מניתוק כי זו העבודה שלהם. זה לא מתאים לכל אחד, אין מה לעשות. מי שמרגיש מושפל מניתוק שיחה לא צריך לעבוד בזה.

להסתלבט עליהם במקום לנתק זה כבר לא יפה. זה כמו לזרוק לכלוך על הרצפה מול הפרצוף של הבן אדם שמטאטא את הרחוב.

מעליב?

מסתלבט?

למה?

כפי שכתבתי מתנהלת שיחה עם הנציג שבה אני אומר שאני לא מעוניין, הנציג מתעקש ואני מסביר שוב ושוב שאני לא מעוניין ומבקש לסיים את השיחה, אומר שלום והנציג ממשיך ''לטחון''.

אז לטעמך יותר מנומס לטרוק את הטלפון בפנים של הנציג מאשר לבקש מהנציג שיגיד גם הוא שלום כדי שנוכל לסיים את השיחה בנימוס.

פורסם

נדיר שאני מנתק, ונדיר שיש נציגים שממשיכים אחרי ה"לא מעוניין, תודה" האסרטיבי שאני שואג עליהם.

סה"כ עושים את העבודה שלהם, לא צריך לעשות להם רע- יש מספיק אנשים שעושים להם ניתוקים ושאר עיזים. לא רוצה להוסיף.

לך תדע למה הם עובדים בזה, לרוב סטודנט שצריך את הכסף כמו אוויר לנשימה, לא צריך למרר לו את החיים הקשים גם ככה של נציג מכירות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מעליב?

מסתלבט?

למה?

כפי שכתבתי מתנהלת שיחה עם הנציג שבה אני אומר שאני לא מעוניין, הנציג מתעקש ואני מסביר שוב ושוב שאני לא מעוניין ומבקש לסיים את השיחה, אומר שלום והנציג ממשיך ''לטחון''.

אז לטעמך יותר מנומס לטרוק את הטלפון בפנים של הנציג מאשר לבקש מהנציג שיגיד גם הוא שלום כדי שנוכל לסיים את השיחה בנימוס.

אם אתה "מכריח" אותו להגיד לך שלום, אתה גם מחלק לו פקודות וגם מצהיר שאתה לא מעוניין להמשיך בשיחה. זה לא נעים. אני אישית הייתי מעדיף שיגידו לי שלום וינתקו מאשר שיגידו לי מה לעשות כדי לנתק לי...

אני לא מנתק ככה סתם בלי לומר כלום, תמיד אומר "לא תודה" ומנתק. פשוט משתדל לא להשאיר לו פרצה להתחיל לספר לי על עוד דברים מעבר למה שביקשתי לדעת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עוד אספקט, אם אתם לא מתכוונים לקנות, לשרוף לנציג את הזמן על דיבור איתכם זה זמן מבוזבז.

מסכים עם זה ^

עונה "לא מעוניין. תודה" ואז בהתאם למצב הרוח שלי או מנתק בלי לחכות לתגובה או מחכה לתגובה ואם יש ניסיון התעקשות, חוזר על המשפט ומנתק בלי לחכות לתגובה.

אומנם לא יצא לי לעבוד במוקד מכירות, אבל במוקד שירות טלפוני כן. זו אכן עבודה מעיקה, אבל זה לא מועיל לאף צד לבזבז זמן בשיחות ללא תכלית. מערכות הטלפוניה ממוחשבות וביצועי הנציגים נמדדים באופן אוטומטי (כמות שיחות, משך שיחות, וכמובן סגירת עסקאות), כאשר יש יעדים לעמוד בהם. בנוסף, השיחות מוקלטות ומנהלים יכולים לדגום את ההקלטות.

לא אופתע אם הנציג מחוייב לנסות ולהתעקש, כך שהוא לא ינתק ראשון (כל עוד לא ניתקת יש סיכוי שאפשר למכור לך בכל זאת). לכן תגובה עניינית וניתוק הכי יעילים גם לי וגם לו.

היוצאים מהכלל הנ"ל אצלי היו נציגי מכירות שהתקשרו ופנו אלי ברוסית. לאלו הייתי מגיב באופן עקבי בעברית "מי זה?" וחוזר על זה לא משנה מה הם אומרים. זה היה גורם להם לנתק די מהר ואני מאמין שזה גרם לכך שיסירו אותי ממאגרים כלשהם של דוברי רוסית (כבר לא מקבל שיחות כאלו).

פורסם

היוצאים מהכלל הנ"ל אצלי היו נציגי מכירות שהתקשרו ופנו אלי ברוסית. לאלו הייתי מגיב באופן עקבי בעברית "מי זה?" וחוזר על זה לא משנה מה הם אומרים. זה היה גורם להם לנתק די מהר ואני מאמין שזה גרם לכך שיסירו אותי ממאגרים כלשהם של דוברי רוסית (כבר לא מקבל שיחות כאלו).

שלילי. זאת גם השיטה שלי בשנתיים האחרונות. לצערי, עדיין ממשיך לקבל מהם שיחות על בסיס שבועי.

המקרה הכי מצחיק היה שהמוקדן התייאש מהרוסית והתחיל לדבר איתי באנגלית :-P

פורסם

צריך לזכור שבצד השני יש מישהו שמרוויח את השכר המינימום

והצד השני שמרוויח צריך גם הוא לדעת שהוא גוזל ממני זמן יקר,

בין אם אני כרגע בעבודה ובין אם אני כרגע משחק עם הילדים בכמה דקות שנותרו לי באותו יום אחרי העבודה.

לכן זה פשוט מאוד: ״לא מעוניין, לא תודה״ וכל דבר מעבר לכך - חוצפה של הצד השני שמבזבז את זמני, שלא תמיד אפשר לכמת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זה רק אני?

או שציטת רק חלק מהתגובה, והשמטת את החלק המנומס?!

אכן לא ציטטתי את חלק ה-1 המנומס.

מנומס זה לא חלק, מנומס זה מנומס או לא מנומס,

אין פה חצי הריון.

פורסם

שטויות.

החלק הראשון מניח באופן אופטימי שאתה משוחח עם אדם מנומס.

ברוב המקרים זה עובד והשיחה מסתיימת יפה.

החלק השני מיועד לחוצפנים - אין שום סיבה בעולם לענות להם בצורה מנומסת. או בכלל לענות. #קליק#

מכיוון שאינך יכול לדעת מראש עם מי יש לך עסק, אתה מתחיל בצורה מנומסת ואופטימית וממשיך אחר כך בהתאם לפרופיל האישיות של מי שהתקשר אליך - אדם סביר ומנומס או בהמה חסרת נימוס.

מכאן הניתוק הרגשי - כדי לא להתעצבן מהחוצפנים, הניתוק איננו פעולה רגשית מתוך סערת רגשות,

אלא פעולה מכאנית, כמו הימנעות מדריכה על קקי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תביט, גם לי אין כנפיים של מלאך ואינני מושלם,

אני כועס עליהם ואז אשתי כועסת עלי ובצדק.

למדתי לומר ''לא תודה'' אנא נתק או מחק אותי מהמאגר,

וכך מסיים את השיחה.

לגבי מי שטען שמטרידים אותו,כמדומני ספיריאל, נדרש פשוט

לתעד ולתבוע, וזה לא מסובך היום בכלל.

הנציג האומלל לרב לא אשם כי הוא מקבל רשימות ולרוב אין לו גם יכולת

מחיקה, לא הוגן לשפוך בפניו כעס והעלבות, תחשבו שהבת הסטודנטית

שלכם עובדת כנציגה.

פורסם

תביט, גם לי אין כנפיים של מלאך ואינני מושלם,

אני כועס עליהם ואז אשתי כועסת עלי ובצדק.

למדתי לומר ''לא תודה'' אנא נתק או מחק אותי מהמאגר,

וכך מסיים את השיחה.

לפחות 4 פניות בשבוע, ולא משנה אם אני מבקשבנימוס להפסיק להטריד אותי, נובח על הנציג\ה המסכנים או סתם טורק את הטלפון. לדעתי כבר יותר מ-1000 פניות, חלקן בשעות שבהן אני ישן.

נדרש פשוט לתעד ולתבוע, וזה לא מסובך היום בכלל.

הנציג האומלל לרב לא אשם כי הוא מקבל רשימות ולרוב אין לו גם יכולת

מחיקה, לא הוגן לשפוך בפניו כעס והעלבות, תחשבו שהבת הסטודנטית

שלכם עובדת כנציגה, אתה מגיש תביעה נגד ההנהלה.

• תוכן חדש...