Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו X2 בישראל

פבל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי שהאוטו הזה יראה ויאובזר בצורה נורמלית כמו בתמונות ההשקה,

אנחנו מגיעים לרמות מחיר גבוהות מ-300 אלף.

פה נכנס למשוואה הוולו XC60 T8 שמתעלה מעל העלאק במוו הזו בכל פרמטר,

חוץ מאפקט השופוני כמובן. ישראלים לא יכולים בלעדיו :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

לא הבנתי את כוונתך ב״עלאק ב.מ.וו״? מה לא ב.מ.וו בה?

אתה גם טועה אגב לגבי האיבזור. גם הדגם הכי יקר פה ב330 אלף לא יתן לך את האיבזור מתמונות ההשקה כי גם שם תקבל מסך 6.5 מסכן...

לגבי הוולוו, נכון ביותר. את אותה ההערה הערתי לגבי הe-pace.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

לא הנעה אחורית עם 6 ציל' טורי, לא במוו, לא קונה.

שמו מנוע עם 3 ציל' והנעה קדמית... והמנוע הגדול יותר יכלו לשים לפחות טורבו דיזל, מנועים מצוינים.

אם באנגליה X2 עולה כ-50% יותר מספורטאז'/טוסון, למה בישראל X2 עולה בערך פי 2 מהן?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אם באנגליה X2 עולה כ-50% יותר מספורטאז'/טוסון, למה בישראל X2 עולה בערך פי 2 מהן?

מאותה סיבה שהחבר של ישה טבע כשהוא ליקק את האשכים שלו בנהר שעומקו הממוצע הוא 30 ס"מ. כי הריבית נמוכה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מה הקטע באמת של הסמל על הקורה?

שלא תתבלבל שראית טוסון.

תקווה רק שלקוחות של טוסון לא יתחכמו וישימו בצד סמלים של BMW.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

משעמם להם בבמוו. ה-X1 גם נראה יותר טוב, גם יותר פרקטי וגם יותר זול. מי צריך את הדבר הזה, לא ברור. ובכלל שדגמי במוו ב-2018 (גם ה-X1) מגיעים ללא בקרת שיוט ועוד איבזור שיש ברכבים שעולים יותר מ-100 אלף ש"ח פחות זה בושה.

פורסם

נראה רע ומאובזר זוועה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מאובזר רע בהחלט, וחבל שאת המסך 6.5 הזה הם לא מגדילים כסטנדרט (בכל הדגמים), אבל ליבואן יש בעיה כי מלבד מה5 ומעלה שם המסך הסטנדרטי גדול, ודגמי הפלאג אין, היצרן לא נותן להם את המסך 8.8 עם הiDrive המתקדם יותר ללא ניווט מה שמייקר את הסיפור מאוד.

אני יודע שלגבי הX3 הם התלבטו קשות בעניין.

לגבי המראה, עניין של טעם. חבר אמר לי אתמול שלדעתו היא היפה מכל דגמי הSUV שלהם.

בכלל אני תמיד שומר את דעתי הסופית עד שאני רואה את הרכב בעיניים, כי זה בהחלט יכול לשנות. קרה לי לאחרונה עם הטרוורס החדשה שבתמונות חשבתי שנראית זוועה, עד שראיתי אותה בכביש כמה פעמים ותכלס לא נראית רע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

הפנים ניראה לא רע, אבל בלי להשוות תמונות, הוא לא ניראה שונה מהבמו סדרה 1, לא ניראה שיזדקן טוב

לא עוזר שהוא מגיע רק עם מסך 6.5 אינץ' בכל הגירסאות. גם ללוח מכוונים אין גירסא דיגיטלית מיוחדת,

http://cdn2.carbuyer.co.uk/sites/carbuyer_d7/files/styles/gallery_adv/public/2018/02/bmw_x2-118.jpg?itok=9v96cBxd

אני מתאר לעצמי שבכלל שהפנים זהה לגמרי לx1, הם יעדכנו את זה אחרי המתיחת פנים שבטח תהיה עוד שנה עם הקצב שדגמים חדשים עפים היום

עריכה אחרונה על ידי Hagaix
  • תוכן חדש...