Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

מדובר במאזדה 6 06 - דור ראשון,

כאשר אני עולה על באמפרים או בנסיעה בכבישים משובשים - אני שומע רעשי נקישות דיי מעצבנים.

החלפתי מוטות מייצבים למקוריים כיוון שהיו בלויים והגומיות היו קרועות, אך לא עזר.

הרעשים נשמעים רק מצד ימין קדמי יש לציין ולא משני הצדדים, מה שלדעתי מדובר במשהו נקודתי.

אם היה מדובר בבולם או משהו כזה אזי הרעשים היו נשמעים משני הצדדים והשחיקה היתה זהה, לא ?

מה עוד יכול להיות? זה אומנם לא נקישות חזקות אבל זה עדיין דיי מעצבן.

המון תודה!

פורסם

בולם יכול גם להיגמר רק בצד אחד אבל את ההחלפה עושים בזוג. צריך להרים את הרכב ולהסתכל על מצב מערכת המיתלים, לראות שכלום לא משוחרר...שמצב המשולשים תקין, בולמים, גומיות מוט מייצב וכו...ולפי זה להתקדם.

פורסם

מנסיון קודם לפני מספר שנים עם מזדה 6 כמו שלך דור ראשון 2007, באזור ה 120,000 ק"מ התחילה בעיה דומה. הוחלפו משולשים לסט טורקי ונפתרה הבעיה. אבל לזמן קצר. מסקנה - משולשים - אבל טורקי אני לא קונה יותר.

פורסם

אם אני אחליף אני אשים מקורי, אני לא חוסך ברכב הזה..

האם חייב להחליף משולשים בזוגות כמו בולמים או אפשרי להחליף רק אחד?

פורסם
אפשרי להחליף רק משולש אחד. אם מדובר בבולם תקול אז מחליפים אותם בזוגות עדיף!

תודה!

ממה שביררתי - עלות של משולש מקורי לרכבי עולה כ-400 ש"ח (נטו המשולש, ללא עבודה) במחיר כזה אני כמובן ארכוש מקורי ולא אתפתה לחלופי.

עבודה במוסך כמה צריכה לעלות פחות או יותר?

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן כאן: לאחר החלפת משולשים (מקוריים) לפני כחודש + - והחלפת מוטות מייצבים (מקוריים), לצערי, התופעה לא נפתרה.

בכבישים משובשים מאד ובנסיעה אטית, נשמעים רעשי נקישות מציקים מאד מגלגל ימני.

ביצעתי כיוון פרונט במכון מאד מומלץ באיזור המרכז, שביצע אף הוא בדיקה לכל חלקי הפרונט מקדימה ולא מצא דבר.

מדובר ברכב שגמע בסה"כ כ-130K, אז אני לא יודע כמה הבולמים הם האשמים, הם גם לא נוזלים או משהו אחר.

עצות מישהו?

פורסם

לדעתי האשם זה הכריות בולם,תבדוק לפני זה את הפרונט טוב שכל התפוחים,בוקסות,מייצבים תקינים,אם אכן אז קרוב לוודאי שזה הכרית בולם.

פורסם
תבדוק את תושבות הבולם

לדעתי האשם זה הכריות בולם,תבדוק לפני זה את הפרונט טוב שכל התפוחים,בוקסות,מייצבים תקינים,אם אכן אז קרוב לוודאי שזה הכרית בולם.

ניתן לבדוק את כריות הבולם מבלי לפרק את כל הבולם עצמו?

תודה לכולם.

• תוכן חדש...