Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בן 24

מחפש רכב לטווח השלוש שנים בערך ..

כרגע נוסע על מאזדה 3 האצבק ספיריט מנוע 2000 שנתון 2008

נסיעות בעיקר לעבודה וסתם טיולים(הרכב בבעולתי 9 חודשים והוא עבר איתי סביבות ה5K ק"מ בוא נגיד סביבות

7-10K ק"מ בשנה.)

תקציב: 50K.

מה חשוב לי:

- הכי חשוב קודם כל זה המרווח הפנימי אני 1.85 מטר ואני לא בנאדם קטן ככה שאני לא ירגיש שאני נוהג בקופסאת שימורים בנוסף לזה רוב הזמן אני נוהג לבד אבל מידי פעם אני מסיע את המשפחה אומנם נסיעות קצרות יחסית אבל עדיין המרווח הוא פקטור עיקרי המרווח הנוכחי במאזדה שלי סבבה לגמרי לצורך השוואה.

- נראות אוטו עם מראה צעיר ויפה ולא מגושם מידי.

- זריז שלא יהיה עגלה שאני לוחץ גז אז יקח לו איזה שתי שניות delay כזה.

- אמין שלא יראה מוסך חוץ מטיפולים תקופתיים במוסך מורשה.

- שנתון 2010+

- ידני במידה ויש משהו שנכנס לדרישות שלי יתקבל בברכה במידה ולא אז אוט' ולא רובוטי וכל החרא הזה.

פחות חשוב:

- צריכת דלק: אני לא מחפש 1 ל14/15 אני כרגע עם המאזדה עושה 1ל 9/10 ככה צריכת דלק לא מהווה פקטור משמעותי בשבילי אבל לא עכשיו 1ל7/8.

תודה מראש :)

עריכה אחרונה על ידי Hanan Nurlian
פורסם

אם תשתחרר מסטיגמות, תוכל לחסוך הרבה כסף ולקבל רכב מאוד מעניין: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?644691-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%91%D7%95-2011-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-1-4-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94

עד לפני חצי שנה הייתה לי כזאת רק רובוטית: סיכום אחזקה מצורף כאן (אמ;לק: 0 תקלות, תמורה מעולה למחיר).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לאון בתקציב הזה תביא 2012 ומטה גם גירים ומנועים די גמורים.

פיאט בראבו טורבו נשמע אחלה, ביצועים טובים גם.

אם אתה מחפש מרווח אז תוריד את הקליאו\איביזה שזה קופסאות טונה ממונעות

אם היה לך כיף במאזדה למה לא תעלה לספיריט בשנתונים יותר גבוהים?

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

טוב אז הבנתי שאין כ"כ עם מה לעבוד בתקציב הזה לכן החלטתי לעלות אותו

לגג65K

שנתון 2012/2013+

חשבתי על סיאט איביזה FR אוט' עכשיו רציתי לדעת איך המנוע 1600 מבחינת זריזות ? כאילו שהאוטו לא יקח לו יותר מידי זמן להאיץ כמו למשל בזמן עקיפה או סתם דוגמא ברמזור ממצב סטטי ושמתחילים נסיעה אז שלא יקח יותר מידי זמן עד שהאוטו צובר מהירות

פורסם
סיאט איביזה FR בשנים האלה זה רק 1.2 טורבו, והיא דיי זריזה , 9.7 שניות למאה.

ואיך היא מבחינת עלויות אחזקה ואמינות בשנתונים האלו ? הבנתי שיש בעיה בגיר בגרמניות בשנתון הזה לא ?

פורסם

אין צורך לצטט הודעה מעליך.

כן, הגיר לא שיא האמינות וזה סיכון שצריך לקחת בחשבון.

אם רוב הנסיעות שלך בפקקים, הייתי יורד מזה.

פורסם

מצטרף למורזילקה, לפחות עם החלק של ההמלצה להשתחרר מסטיגמות. הבראבו אני לא חושב שתהיה שדרוג משמעותי על על המאזדה.

מבחינת המלצות לרכב: הייתי בודק את המגאן קופה (2.0 ליטר, אני מניח שה-1.2 תהיה קצת חלשה יותר), פורד פוקוס אקובוסט (או 2.0 טיטניום), שברולט סוניק RS (קצת יותר קטנה), אלפא מיטו 120/155 כ"ס. זה מה שעולה לי כרגע לראש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סיכום אחזקה של מישהו שנהנה מהאיביזה שלו.

לא חסר מקרים של תקלות גם ב2014 ותוכל למצוא מספר מקרים בחיפוש בפורום הטכני.

• תוכן חדש...