Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בימים האחרונים בזמן נסיעה נדלקת לי נורת כרית אוויר וההגה "מתנגד" לסיבובים. במקום הגה כוח, הוא קשה ונותן קפיצות כדי להכווין את המכונית קדימה ולא לקחת סיבוב. זה בא והולך לסירוגין.

היכן התקלה? האם זו תקלת חשמל?

פורסם
צריך להתחבר לסורק תקלות מקורי וייתכן שהבעיה היא בסליל כרית האויר.

איך סליל כריות אוויר מתקשר לתקלה בהגה הכוח ?

איזה כייף לי :)

פורסם
שלום,

בימים האחרונים בזמן נסיעה נדלקת לי נורת כרית אוויר וההגה "מתנגד" לסיבובים. במקום הגה כוח, הוא קשה ונותן קפיצות כדי להכווין את המכונית קדימה ולא לקחת סיבוב. זה בא והולך לסירוגין.

היכן התקלה? האם זו תקלת חשמל?

האם חוץ מאשר נורת תקלה של כריות אוויר דולקת לך מנורת אזהרה EPS בלוח השעונים ?

איזה כייף לי :)

פורסם
איך סליל כריות אוויר מתקשר לתקלה בהגה הכוח ?

לא מחייב שיש קשר אך עדיין נורת כריות אוויר דולקת יכולה להצביע על תקלה בסליל כרית האויר. ייתכן והתקלה בתיגבור ההגה היא תקלה נוספת. צריך לבדוק לעומק עם סורק מקורי בתור התחלה.

פורסם
האם חוץ מאשר נורת תקלה של כריות אוויר דולקת לך מנורת אזהרה EPS בלוח השעונים ?

יש נורה נוספת שנדלקה מזמן (תקלת מנוע), ובבדיקה במוסך מורשה נאמר כי קשורה למאייד ואין דחיפות להחליפה. הנורה הזו נדלקה כבר מזה כשנה, לא חושב שהיא קשורה לבעיה הנוכחית.

פורסם

רק לציין כי התופעה מתרחשת לסירוגין במהלך הנסיעה. כלומר רוב הנסיעה עוברת חלק, אבל במהלך הנסיעה יש מספר פעמים (כדקה כל פעם) שנורת כרית אוויר נדלקת וההגה נוקשה. כל פעם זה נעלם לאחר דקה והכל חוזר להיות רגיל...

פורסם

קשה לקשר בין שתי התקלות אבל עדיין הם מופיעות ביחד.

האם נדלקות מנורות נוספות מלבד הכרית אוויר?

מתי הוחלף מצבר ברכב?

איך מנורת "בדוק מנוע" קשורה למאייד?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
קשה לקשר בין שתי התקלות אבל עדיין הם מופיעות ביחד.

האם נדלקות מנורות נוספות מלבד הכרית אוויר?

מתי הוחלף מצבר ברכב?

איך מנורת "בדוק מנוע" קשורה למאייד?

לא נדלקות נורות נוספות

מצבר הוחלף לפני כשנתיים

לא יודע לענות לגבי הנורה והמאייד... אבל שוב, אני לא חושב שזה קשור מאחר ונורת בדוק מנוע הופיעה הרבה לפני...

• תוכן חדש...