Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות סופר מיני בתחום המחירים באיזור 40-50 אש"ח משנת 2015

איזה דגם הייתם ממליצים?

בבקשה התייחסו לבעיות המוכרות בדגמים שאתם ממליצים - למשל צריכת שמן מוגזמת, בעיות בתיבת הילוכים, נטייה לתקלות וכו'

תודה רבה

פורסם
ידני /אוטומט?

מה חשוב לך ברכב?

כמה אתה נוסע בדרך כלל ?

אוטומט

נסיעה של כ 30 ק"מ ביום, בפקקים בעיקר

חשוב שהאוטו יהיה אמין ולא ידרוש תחזוקה תדירה, ושיהיה בטיחותי להסעת ילדים

תודה רבה

פורסם

צמד הקוריאניות פיקנטו/i10 אוטומטיות יעשו את העבודה תוך הפגנת אמינות טובה ותחושה בוגרת.

צריכת הדלק שלהן פחות טובה מהממוצע לסגמנט.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

תודה

מה לגבי פיג'ו 108? הבנתי שצריכת הדלק שם יותר טובה.

כמו כן, לגבי יונדאי ראיתי שיש לה לפעמים תקלות חשמל וגם צריכת שמן גבוהה (אפילו לרכב חדש). מישהוא מכיר?

פורסם

הפיגו חיסכונית מאוד אבל בעלת גיר רובוטי, בעיר הוא פחות נעים, כמו כן מאחור צפוף מאוד גם ביחס למיני.

אם אתה מסיע ילדים הייתי עובר לקטגורית הסופר מיני.

למשל פיגו 208,בתקציב שלך אפשר למצוא ממודל 2014.

הונדה גאז גם אופציה טוב ומאוד מרווחת במיוחד אם יש צורך במושב בטיחות.

קיה ריו מאוד מרווחת מאחור, אמינות טובה, פחות טובה בנושא הנוחות לדעתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
צמד הקוריאניות פיקנטו/i10 אוטומטיות יעשו את העבודה תוך הפגנת אמינות טובה ותחושה בוגרת.

צריכת הדלק שלהן פחות טובה מהממוצע לסגמנט.

מסכים. מבין שתיהן הייתי נותן עדיפות לפיקנטו שמגיעה עם 7 שנות אחריות, בעוד ה-i10 רק עם 3.

• תוכן חדש...