Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה חומר חריף לאללה, במיוחד שהוא שוטף לך את הפנים, מנסיון.

מכיר את פרטי האירוע ;)

אני לא כימאי דגול יותר מידי, אבל עושה רושם שהחומר ממיס בעיקר שומנים.

כפי שכתוב בתיאור: "מסיר וממיס את כל משקעי השומן, כגון שמן, שרפים, דלק וכעוד."

אני לא יודע לומר אם זה אותו דבר כמו להמיס פיח מטוגן במאות מעלות שעבר מליוני מחזורי דחיסה.

יום טוב גם לך

פורסם

האמת אני מפחד על המצערת האלקטרונית מכל החומרים האלה.

אולי עדיף מוסך ? ( למרות שאני נמנע לטפל במוסך אלא בבית )

מישהו מכיר בעל מקצוע טוב באזור הדרום ( ב"ש ? )\

יפני זה הכי אחי

פורסם

נצל"ש.

שאלתי כבר בפורום אספנות אבל לא קיבלתי יותר מדי תשובה.

אני ממתין לראש מנוע חלופי שהזמנתי מחו"ל ואני צריך לנקות את הבוכנות ואת הבלוק מפיח, בלי להוציא אותם מהאוטו.

יש המלצה על חומר או טכניקה מתאימה?

קראתי על שימוש במברשת פלדה מסתובבת על מקדחה אבל אני חושש.

ABG_7601.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עם איך שהבוכנות ניראות אני ממליץ לך בחום כן ךהוציא אותן אחוצה ולנקות בחוץ ואפילו על הדרך תחליף רינגים וץנקה מישקעי בוצה כולל את רשת משאבת השמן כל התהליך ייקח לך בלחץ שעה. כדאי כבר גם על הדרך להריץ הונינג לצילינדרים אם תרצה יש לי את המכשיר תבוא לקחת.

פורסם
לא עושים. מחשב הזרקה/הצתה אחראי על ניהול הזרקת הדלק וההצתה לכן אין שום תיאום שניתן לבצע.

איזה קטע, בדיוק ראיתי את זה באתר של עד רעננה ותהיתי מה הם מקשקשים...

עד רעננה.jpg

פורסם

אתה מתאר את אותה בעיה שישנה בדיוק אצלי בגולף

במאמץ יש את הרעשים המעצבנים האלה הלכתי לצמפיון שאמרו שזה ככה המערכת הזרקה למרות שזה לא הגיוני נהגתי על עוד גולפים בחיים שלי ואין את הרעשש המציק הזה ,

אשמח שתעדכן אם התקלה הסתדרה ומאיפה היא מגיעה,

נסייתי אצלי הכל החלפתי פלאגים חדשים שמן שמתי תוסף תידלקתי עם 98 ועדיין שום דבר לא עוזר

• תוכן חדש...