Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהקונה מעוניין לקחת הלוואה לצורך רכישה - אותך זה לא אמור לעניין מה מקור הכסף. בכל מקרה אל תסכים להעברת בעלות עד שכל הכסף אצלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הקונה רוצה לקחת הלוואה זה עניין שבינו לבין הבנק. אותך מעניין רק השלב בו הכסף עובר לידיך.

אם הוא רוצה העברה בנקאית - מצויין. עשה זאת בהעברת זה"ב (SWIFT) מלפני העברת הבעלות יודע כי הכסף נמצא בחשבונך.

אם הכוונה לאפליקציות bit או pepper זה כמעט לא רלוונטי, כיון שהסכומים הניתנים להעברה קטנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוב, אתה לא מובן, מה הכוונה "להעביר כסף דרך אשראי"?

נראה שאינך מבין אז אני אסביר:

אתה רוצה למכור מסטיק, אני רוצה לקנות אותו ממך, יש לי כרטיס אשראי, איך אני קונה את המסטיק ממך בעזרת כרטיס האשראי שלי? יש לך מערכת סליקת אשראי? באיזה חריץ אני מעביר את כרטיס האשראי?

כיום נהוג לבצע עסקאות כאלה של בין אדם פרטי לאדם פרטי ע"י העברה בנקאית, לפני העברת הבעלות (אך במעמדה בדר"כ) הקונה מעביר את הסכום לחשבונך ואתה מקבל אסמכתא על ההעברה (אם אתם באותו הבנק תוכל אפילו לראות את הסכום בחשבונך באותו הרגע).

פורסם

ישנם סכומי תקרה שבדר"כ נמוכים מסכום עלות רכב, כמו כן מעל לסכום מסויים יש צורך באישור פקיד כך שהעברה מהסוג הזה אינה מיידית ברוב המקרים.

פורסם

למי שפספס א הסיפור של גיסי עםהרכב יכול לחפש אותו. I30CW שנפלנו איתו חזק. לפי בנק יהב לפחות העברה של יותר מ-10,000 ש"ח מצריכה אישור של בנקאי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אותך לא מעניין איך הוא מעביר - עד שאתה לא רואה את הכסף בחשבונך - אין העברת בעלות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תוודא מול הבנק שלך שאין אפשרות של דרך חזרה למפקיד הסכום. שלא יהיה מצב שאתה רואה הפקדה, ופתאום לאחר יום היא נשאבת חזרה ומתאדה לך מהחשבון.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חשבת אולי לעדכן בשרשור על איזה סכום מדובר? או שזה נראה לך מידע מיותר?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לגבי הסכום לא משנה , העניין שאני רוצה לדעת כי כמו שחלק מאנשים רשמו היו עסקאות שאנשים לא קבלו את כסף אז ברצוני לדעת את התהליך כך שיצא יסודי

פורסם

אני חוזר בפעם השלישית - אותך מקור הכסף לא מעניין. הדבר היחיד שמענין אותך הוא שהכסף יהיה בחשבון הבנק שלך לפני שתעביר בעלות - זהו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...