Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מיצובישי לנסר 2008 הצורה הישנה

בנסיעה למרות שהבורר על OFF ניכנס מהפתחים אויר, והכפתור של סירקולציה פנימית האור עובד וניתן לבטלו אבל אין שינוי,האם זאת תופעה מוכרת?

האם חייב מוסך או ניתן לסדר לבד?

פורסם

הכפתור עובד והאור עובד, אבל המערכת לא עובדת, אין שום שינוי מבכינת האויר או ההספק.

מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לסדר לבד?

פורסם (נערך)

אני הבנתי אבל אתה והבחור קצת מתבלבלים.

מבחינת מבנה מערכת האיוורור קיימים שני מצבים והם:

1.מצב סירקולציה פנימית כאשר המפוח עובד.

2. מצב כניסת אוויר מבחוץ גם ללא הפעלת המפוח או המזגן.

אני שאלתי כיצד הבחור בדק שמערכת האיוורור תקינה כלומר כאשר מעבירים את הבורר למצב סירקולציה פנימית המערכת אכן עוברת למצב זה מכיוון בכול מקרה תהייה זרימת אוויר מהפתחים.

לדעתי המצב ברכב של פותח האשכול תקין לחלוטין.

בדגמים מסויימים המערכת משנה את מצב כניסת האוויר בהתאם לטמפ' החיצונית וגם ברוב המקרים לא מאפשרת נסיעה ממושכת במצב של סירקולציה פנימית.

* תבדוק בספר הרכב האם ניתן לבטל את ההגדרות האוטומטיות של פעולת מערכת האיוורור ברכבך.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

שים סירקולציה פנימית פתח חלון נהג 2 סנטים צא מהרכב בדוק אם לא יוצא אוויר מהרכב אם לא יוצא הכל בסדר אם יוצא זה סירקולציה חיצונית.

PEUGEOT 206XS

פורסם
אני הבנתי אבל אתה והבחור קצת מתבלבלים.

מבחינת מבנה מערכת האיוורור קיימים שני מצבים והם:

1.מצב סירקולציה פנימית כאשר המפוח עובד.

2. מצב כניסת אוויר מבחוץ גם ללא הפעלת המפוח או המזגן.

אני שאלתי כיצד הבחור בדק שמערכת האיוורור תקינה כלומר כאשר מעבירים את הבורר למצב סירקולציה פנימית המערכת אכן עוברת למצב זה מכיוון בכול מקרה תהייה זרימת אוויר מהפתחים.

לדעתי המצב ברכב של פותח האשכול תקין לחלוטין.

בדגמים מסויימים המערכת משנה את מצב כניסת האוויר בהתאם לטמפ' החיצונית וגם ברוב המקרים לא מאפשרת נסיעה ממושכת במצב של סירקולציה פנימית.

* תבדוק בספר הרכב האם ניתן לבטל את ההגדרות האוטומטיות של פעולת מערכת האיוורור ברכבך.

מה שאתה אומר במיקרה הזה בלאנסר הזה הוא לא נכון או שפשוט לא הבנת או שפותח השירשור לא חידד מספיק את הבעיה. כאשר הסירקולציה היא פנימית ללא מפוח עובד האויר מבחוץ לא אמור להיכנס דרך הפתחים אל תא הנוסעים במצב נסיעה. כאשר היא חיצונית ללא מפוח אז אויר חיצוני כן יחדור לתא הנוסעים במצב נסיעה וממה שאני מבין הוא מתאר מצב שבו הסירקולציה פנימית וללא מפוח במצב נסיעה כן ניכנס אויר אליו לתא וזה אכן לא צריך לקרות. חידוד שלו בשירשור יעזור להבין אם הבנתי נכון.

פורסם (נערך)
מה שאתה אומר במיקרה הזה בלאנסר הזה הוא לא נכון או שפשוט לא הבנת או שפותח השירשור לא חידד מספיק את הבעיה. כאשר הסירקולציה היא פנימית ללא מפוח עובד האויר מבחוץ לא אמור להיכנס דרך הפתחים אל תא הנוסעים במצב נסיעה. כאשר היא חיצונית ללא מפוח אז אויר חיצוני כן יחדור לתא הנוסעים במצב נסיעה וממה שאני מבין הוא מתאר מצב שבו הסירקולציה פנימית וללא מפוח במצב נסיעה כן ניכנס אויר אליו לתא וזה אכן לא צריך לקרות. חידוד שלו בשירשור יעזור להבין אם הבנתי נכון.

אני הבנתי מצויין אבל כפי שכתבתי קודם לכן המצב שהבחור מתאר תקין.

איך יכולה להיות סירקולציה פנימית ללא הפעלת מפוח ? הייצרן פשוט לא מאפשר מצב כזה אלא אם הפעלת את המפוח ולכן נכנס אוויר מבחוץ.

תחשוב על זה...

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

לפני 10 דקות הלכתי לבדוק האם ניתן להפעיל את מערכת האיוורור במצב סירקולציה ללא הפעלת המפוח בגולף דור 5 וגם בטויוטה ראנקס שנת 2006 ונחש מה ?

פשוט לא ניתן.

תבדוק ברכב שלך ותחזור לספר לנו האם ניתן להפעיל את מערכת האיוורור על מצב סירקולציה פנימית ללא הפעלת מאוורר.

פורסם

ישנם רכבים שלא חייב הפעלת מפוח כדי למנוע כניסת אויר חיצונית ולכן קיימת אצלם אםשרות של סירקולציה פנימית בלבד שהוא מגיע בצורת לחצן חשמלי או בורר מכני. ברכב הזה הסירקולציה הפנימית כזכור לי כן מאפשרת חסימת אויר חיצוני ללא מפוח. עד היום לא הבנתי את התיכנון הדבילי הזה של חסימת אויר רק עם מפוח עובד. מה ההיגיון בזה??

פורסם

מאור אתה צודק אצלי ברכב, אין קשר לבורר גם שכבוי אם להפעיל סיררולציה זה לחצן, ומרקוס יש מצב להסבר איפה יושבים הפיוזים ואיזה פיוזה זה ינסה להחליף?

• תוכן חדש...