Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

שאלה קטנה אני רוצה לרכוש את הרכב שבנדון ( עד היום רכשתי רכבים ממכרים והייתי מוכן לשלם מחיר מחירון או קרוב אליו)

כידוע שוק הרכב יד שנייה הוא מערב פרוע

בהנחה ואני מוצא פרטית ממוצעת ( מצב מכני, קמ וכ') האם המחירון לדגם ספציפי זה משקף את מחיר השוק במקרה הזה?

או בשל העובדה שהשוק מוצף ברכבי ליסינג המחירון הוא רק המלצה ( אופטימית למוכר רכב)?

אני יודע שזו שאלה פילוסופית אבל בכל זאת מעוניין בעזרתכם

ע"פ מחירון יד 2 יונדאי שעלתה ביולי 2013 עם 70,000 ק"מ פרטית ראשונה מחיר משוקלל 72,700 ( מחיר בסיס 63,600)

זה נראה מחיר המשקף את השוק?.

לשם השוואה באתר אוויס נמכרת יונדאי 2014 עם 70,000 ק"מ סביב 64,000 ( 10 אלף ש"ח פחות ממחירון משוקלל הכולל את עניין הליסינג)

תודה לכם.

פורסם

שוק רכב היד שניה נמצא במדרון חלקלק כלפי מטה והיונדאי i30cw אינו יוצא דופן.

אל תקנה מחברות ליסינג, חפש ביד 2 רכב עם קילומטראז' נמוך והיסטורית טיפולים מסודרת. מחיר מחירון זה להמלצה בלבד. בפועל, ההיצע גדול מהביקוש ואין שום סיבה שלא תקנה 10-20 אחוז מתחת למחירון.

פורסם
10%-20% מתחת למחירים לוי יצחק משוקלל? יד 2 משוקלל?

Sent from my MI 5s using Tapatalk

ככה אני קניתי שני רכבים ושניהם במצב נדיר.

• תוכן חדש...