Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר ירד לאילת, ניצלתי את ההזדמנות וביקשתי ממנו שיקנה לי Oneplus 3t בחנות שהיא רשת.

בזמן הרכישה מתקשר אלי החבר ונותן לי את הנציג מכירות, בשיחה הנציג אומר לי שאם אני רוצה אני יכול להוסיף 130 שקל ולקבל את את מטען מהיר המקורי(שאמור להגיע עם המכשיר). אמרתי לו "מזאת אומרת? פתחתם את הקופסא והוצאת את המטען ועכשיו אתם מוכרים לי אותו?" ענה לי בכל מיני חירבושים "לא לא בגלל שזה יבוא מקביל זה מגיע בלי המטען בלה בלה בלה".

מפה לשם אמרתי שאני לא מעוניין וקיבלתי את הקופסא של המכשיר בלי המטען המקורי רק הכבל ועוד מטען סיני מעפן בנפרד.

האם דבר כזה חוקי בכלל?

באתר של החנות רשום בכוכבית "*מטען מקורי לדגמים נבחרים" ושום איזכור נוסף בנוגע למטען.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

כל זמן שלא הבטיחו מטען מקורי מותר להם לתת לך גם בלי מטען בכלל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

על זה תגיד תודה למכון התקנים, מה שעובד בכל העולם לא מספיק טוב לישראל ולכן אם תירצה לייבא מוצר חשמלי - תאלץ לימכור כליה להעבירה תקינה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
על זה תגיד תודה למכון התקנים, מה שעובד בכל העולם לא מספיק טוב לישראל ולכן אם תירצה לייבא מוצר חשמלי - תאלץ לימכור כליה להעבירה תקינה.

ואם תרצה לייצר אותו תצטרך למכור גם את השנייה ולהוסיף אונת כבד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כנראה עוד לא נתקלת בזה - לא חירבושים ולא הם הוציאו את המטען.

המכשיר באמת מגיע ללא המטען, ולא בטוח שמה שהם קוראים "מטען מקורי" זה באמת מקורי (כי יש מצב שאין להם בכלל את המקורי).

מה שלפעמים עושים, זה מצרפים מטען איכותי אחר (של סמסונג/LG ) שמוציא 2 אמפר. אבל גם הוא לא נותן טעינה מהירה כמו המקורי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני גם קניתי את הOP3T כנראה מאותה רשת כמוך רק לא באילת, וכן הוא מגיע בלי מטען מקורי בכל מקום אלא מטען תואם 2A ואפשר להוסיף כסף ולקבל אחריות וכאלה ומטען 3A (אבל עדיין לא מקורי).

הזמנתי מאיביי את המטען דאש המקורי + כבל - איזור ה80 שקל.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לא יודע לגבי המכשיר הזה, אבל יש יבואנים מקבילים של סמסונג (ובטח של יצרנים נוספים) שמוציאים את המטען המקורי (במקומו מכניסים מטען סיני פשוט), מוכרים אותו בנפרד במחיר גבוה וכך בין היתר מתאפשר להם למכור את המכשיר במחיר נמוך יותר ממחיר היבואן הרשמי.

פורסם

עסק ידוע. זו הסיבה שאיני קונה טלפונים בארץ. חרגתי ממנהגי וקניתי לאישתי את ה REDMI NOTE 4X אבל קניתי מ MDK בחיפה כיוון שבאתר שלהם רשום בגדול שהם נותנים מטען מקורי. ואכן קיבלתי מטען מקורי ללא עלות נוספת. כל שאר החנויות שבדקתי כולם אמרו שנותנים מטען תואם.

פורסם

ככל הנראה גם אני קיבלתי מטעמ מקורי ל-4X - אבל הוא הלך למגירה, אני משתמש במטעני Aukey ו-Tronsmart.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך אפשר להוציא את המטען ולהשאיר את הקופסא סגורה עם הסגירה המקורית?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
איך אפשר להוציא את המטען ולהשאיר את הקופסא סגורה עם הסגירה המקורית?

רוב המכשירים מיבוא מקביל מגיעים עם אריזה פתוחה כי מוסיפים להם עברית בארץ.

ובכל זאת יש המון מכשירים שמגיעים בלי מטען אלא רק עם כבל סנכרון - אתה יכול אפילו לבדוק מהי תכולת האריזה המוצהרת.

ומבין המכשירים שמגיעים עם מטען, הוא פשוט לא בתקן מתאים עם שקע לא אירופי ולכן לא ניתן למכור אותם איתו.

פורסם
אני גם קניתי את הOP3T כנראה מאותה רשת כמוך רק לא באילת, וכן הוא מגיע בלי מטען מקורי בכל מקום אלא מטען תואם 2A ואפשר להוסיף כסף ולקבל אחריות וכאלה ומטען 3A (אבל עדיין לא מקורי).

הזמנתי מאיביי את המטען דאש המקורי + כבל - איזור ה80 שקל.

זה מה שתכננתי לעשות אבל היה לי קצת ספקות בנוגע לאמינות של המטען ומקריאה בפורומים בחו"ל מטען לא מקורי הוא לא דאש. יש מצב ללינק למוכר שלך?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
זה מה שתכננתי לעשות אבל היה לי קצת ספקות בנוגע לאמינות של המטען ומקריאה בפורומים בחו"ל מטען לא מקורי הוא לא דאש. יש מצב ללינק למוכר שלך?

http://www.ebay.com/itm/152473293239?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=451799028117&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

זה מה שהזמנתי. עוד לא הספיק להגיע.

כתוב שזה מקורי, נראה מקורי וזה איביי אז אמור להיות בסדר, ואם נגלה שלא אז נפתח תלונה ונקבל את הכסף חזרה. (אם בכלל אפשר לדעת)

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...