Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי ברכב המהירות שמראה הספידומטר זהה לחלוטין למהירות שמציג הwaze.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הערת אגב פעמיים בחיי לקחו אותי טרמפ במהירות 180 קמ"ש.

יש רכבים שב 180 רק מתחילים לשמוע רעשי רוח/כביש... :wink:

הרבה רכבים כיום עם הספקים של 240-300 כ"ס מטורבתים וכו', "ישייטו" ב 180 בכביש 6 בכיף ובנוחות כמובן, לא חסר.

פורסם

שמתי לב למשהו מוזר כדרך אגב בנושא מהירויות,

בלנסר של העבודה שלי כשאני על מהירות מסויימת אני מרגיש שאני במהירות יותר גבוהה מאשר אותה מהירות בקורולה.

אל תתחילו עם הבדיחה של ההיא מיוטיוב, זאת לא הכוונה לבדיחה.

פורסם

אשליה בעקבות בידוד פחות טוב בלאנסר

רעשים וויברציות מהכביש גורמות להרגיש שהמהירות גבוהה יותר

סע פעם ברכב יוקרה עם בידודים אפילו לנודים ותראה שגם ב-200 זה לא ירגיש לך כ"כ מהר

פורסם

מחזק את מה שטורבו אמר. כשעברתי מלאנסר לגולף, "תחושת המהירות" שלי ירדה משמעותית, גם בגלל בידוד הרעשים הטוב יותר בהרבה, וגם בגלל המנוע שמתאמץ הרבה פחות בכל מהירות נתונה.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

אכן אשליה, נתקלתי בה לראשונה לפני כמה שנים טובות בסיטרואן קסנטיה, שהייתה בזמנו שקטה בסדר גודל מהשאר, בנוסף למתלים מבודדים-מרחפים. פתאום אתה מגלה שאתה על 110 בדרך עירונית (וכמעט חוטף התקף לב).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...