Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

-אני צריך להחליף יוניט אור בלם ב i20 .

-בנוסף כנראה נשבר לי הקפיץ שמעלה את הכפתור שליטה של חלון נהג ( במכלול ששולט על כל 4 החלונות ) , וכדי לעצור את הירידה למטה של החלון צריך למשוך את הכפתור למעלה .

רציתי לקבל המלצה לחשמלאי רכב אמין ולא יקר שיוכל לטפל בעניין .

בנוסף אם למישהו יש סדר גודל של מחיר לכל אחד מ 2 התיקונים אשמח לשמוע .

תודה

יניב

פורסם

יש לך בכניסה לשדה תעופה את דחף שירותי רכב,בכניסה לרמלה מכיוון צריפין את עדי מערכות.

בתוך רמלה רחוב ביאליק את עודד מערכות.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תתרחק מדחף.

לפני שלוש שנים כשהיה לי בלאנו הוא הציע לי לשפץ את המדחס שלי בעלות שעופר מגנות עשה בהרבה פחות.

כל העסקים ליד איירפורט סיטי לא שווים הרבה לצערי.

פורסם

לא חייב להיות בתוך אירפורט סיטי עצמה , לכן אמרתי גם רמלה /לוד . רציתי משהו שקרוב לעבודה שאני אוכל לקפוץ בדרך לעבודה .

בגדול אני יכול בשישי לקפוץ לראשל"צ , חולון בת ים והסביבה . רק צריך מישהו מקצועי , אמין וסביר במחיר .

• תוכן חדש...