Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל הבלמים,אצלי אחרי טיפול גם היה ככה,פשוט היה אוויר במערכת, בכול מקרה אתזה חייב לסדר ולבדוק במוסך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינתי מתחייב על גיר= גיר תקין לחלוטין. טבעי או לא טבעי שהמוכר יתווכח עם הבוחן. אם בוחן קבע שלא תקין וחתום על טופס מבחינתי זה לא תקין ( כסת"ח או לא)

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם
מבחינתי מתחייב על גיר= גיר תקין לחלוטין. טבעי או לא טבעי שהמוכר יתווכח עם הבוחן. אם בוחן קבע שלא תקין וחתום על טופס מבחינתי זה לא תקין ( כסת"ח או לא)

זה מה שאני חשבתי, כנראה שזה לא באמת ככה

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם (נערך)

אין בדיקה שתהיה נקיה לגמרי, בטח לא ברכב בן 9.

לכן להתייחס לכסתח כאל משהו לא תקין זה לא נכון.

הרבה פעמים רושמים בסעיף הגיר בלאי דיסקיות,אז זה אומר שצריך לפרק גיר?

כמעט כול בדיקה רושמים בסעיף מנוע רעש מכלולי מנוע, אז זאת תקלה?

פותח השירשור, מה מבחינתך בבדיקה יצא על הפנים?

וכמה קמ עבר הרכב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה יפה רק שזה לא יביא אותך לקנות שום רכב. כשיהיה לך יותר נסיון אתה תדע להבדיל בין העיקר לתפל.

מבחינתך זה לא תקין - אז תקנה רכב חדש. לרכב משומש יש בלאי.

זו בדיוק הסיבה שאני לא מוכן להתחייב לשום דבר כשאני מוכר רכב, ומכרתי איזה רכב או שניים בחיים, וכשאני קונה אני לא דורש שום התחייבות מהמוכר. אם אמצא את הרכב כמתאים לי אקנה, ואם לא - אז לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
זה יפה רק שזה לא יביא אותך לקנות שום רכב. כשיהיה לך יותר נסיון אתה תדע להבדיל בין העיקר לתפל.

מבחינתך זה לא תקין - אז תקנה רכב חדש. לרכב משומש יש בלאי.

זו בדיוק הסיבה שאני לא מוכן להתחייב לשום דבר כשאני מוכר רכב, ומכרתי איזה רכב או שניים בחיים, וכשאני קונה אני לא דורש שום התחייבות מהמוכר. אם אמצא את הרכב כמתאים לי אקנה, ואם לא - אז לא.

אז אני, בתור אדם שלא מבין גדול ברכבים וסומך על הבדיקה לא יכול לרכוש רכב ? אין לי תקציב לרכב חדש מהניילון

פורסם

אתה בוודאי יכול לרכוש רכב יד שניה.

אתה צריך להיות ריאלי שלא יהיה רכב 'מושלם'. אתה צריך אולי להתחיל מההתחלה.

להגדיר מה התקציב ומה הצרכים, והגולשים כאן יוכלו לכוון אותך למכוניות מתאימות יותר. הכוונה היא האם אתה נשוי עם חמישה ילדים או רווק סטודנט שגר ברמת אביב.

אח"כ לחפש מכוניות שמתאימות לך. השוק היום זה שוק של קונים, והכח אצלך. מצד שני אם יש רכב שמוצא חן בעיניך והוא תקין ומטופל - זה אידיוטי להפיל עסקה בגלל 1000 שקלים. אל תחפש את הרכב הזול ביותר, אלא את הרכב הטוב ביותר עבורך.

רכב מטופל, רכב מבעלים ששמר עליו, שהרכיב צמיגים יקרים ולא צמיגים סיניים זולים, רכב שאתה רואה שהנוזל ברדיאטור זה נוזל קירור ייעודי ולא מים מהברז, ועוד ועוד.

אבל הכי חשוב להיות מפוכח בכל הקשור לתוצאות הבדיקה. לא תמצא רכב שיצא תקין בכל הסעיפים. אין חיה כזו.

תתייעץ כאן. הגולשים מרכזים בידיים את כל המידע שאתה צריך. אם תהיה קרוב למישהו יש מצב שיוכלו גם לקפוץ איתך לראות רכב ולסייע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתה בוודאי יכול לרכוש רכב יד שניה.

אתה צריך להיות ריאלי שלא יהיה רכב 'מושלם'. אתה צריך אולי להתחיל מההתחלה.

להגדיר מה התקציב ומה הצרכים, והגולשים כאן יוכלו לכוון אותך למכוניות מתאימות יותר. הכוונה היא האם אתה נשוי עם חמישה ילדים או רווק סטודנט שגר ברמת אביב.

אח"כ לחפש מכוניות שמתאימות לך. השוק היום זה שוק של קונים, והכח אצלך. מצד שני אם יש רכב שמוצא חן בעיניך והוא תקין ומטופל - זה אידיוטי להפיל עסקה בגלל 1000 שקלים. אל תחפש את הרכב הזול ביותר, אלא את הרכב הטוב ביותר עבורך.

רכב מטופל, רכב מבעלים ששמר עליו, שהרכיב צמיגים יקרים ולא צמיגים סיניים זולים, רכב שאתה רואה שהנוזל ברדיאטור זה נוזל קירור ייעודי ולא מים מהברז, ועוד ועוד.

אבל הכי חשוב להיות מפוכח בכל הקשור לתוצאות הבדיקה. לא תמצא רכב שיצא תקין בכל הסעיפים. אין חיה כזו.

תתייעץ כאן. הגולשים מרכזים בידיים את כל המידע שאתה צריך. אם תהיה קרוב למישהו יש מצב שיוכלו גם לקפוץ איתך לראות רכב ולסייע.

הבנתי את הכוונה שלך, תודה על העזרה.. שיהיה חג שמח !!!

פורסם

המוכר צודק, מה שנכתב כאן זה בלאי טבעי.

אני מסכים עם דיסקו, לדעתי זו נראית כמו בדיקה נורמטיבית לחלוטין.

כשאני מוכר רכב אני מוכן להתחייב רק על שלדה שאני יודע בוודאות שהיא נקייה, בקשר למנוע וגיר - הבוחנים תמיד ימצאו מה להגיד.

אם המחיר טוב והרכב מוצא חן בעיניך לא רואה סיבה מדוע לא לרכוש אותו.

פורסם (נערך)
אז אני, בתור אדם שלא מבין גדול ברכבים וסומך על הבדיקה לא יכול לרכוש רכב ? אין לי תקציב לרכב חדש מהניילון

אתה לא מבין מה אומרים לך, בארץ אין שום מכון בדיקה שיבדוק ויעביר רכב בן מספר שנים טובות (בטח שלא 10 שנים).

גם אם הרכב הכי מלוקק במדינה, הם עדיין יכתבו לך דברים ג'נריים ולא ממוקדים כמו "רעש במנוע" או "רעש בבלמים" רעש פה רעש שם.

הם יכתבו שהצמיגים לא חדשים, הם יכתבו שהפנסים לא חדשים. יש להם אינטרס לכתוב כמה שיותר, כי אם הם לא יכתבו אז אחרי זה שלא תבוא אליהם בטענות. וביננו, איך כבר אתה חושב שהמכוני בדיקה האלה בדיוק בודקים את הרכב ? בחייך חצי מהדברים שכתובים שם אין להם באמת מושג, יש להם מכונה (שכנראה לא מכויילת כי שכונה ישראל) שזורקת להם ערכים שאין להם מושג בהם.

זאת טעות שלך שאתה מסתמך על הבדיקה הזאת, אני גם יכול להתחייב שהקליאו ספורט שלי חבל על הזמן, ואני בטוח שבבדיקה הם ימצאו הר של ליקויים שעל פניו יראה כאילו הרכב לא נוסע.

בשביל הצחוקים תיקח רכב לבדיקה כזאת פעם ותלך עם הבודקים צעד צעד ותראה בדיוק מה הם עושים ותבין כמה זה מגוחך.

"רעש תושבות מנוע" אצלי ברכב יש 3 תושבות מנוע. אז מה אני אמור להבין מזה ? שכונה כמו הכל. זה גם כנראה הנחת יסוד שזה "כנראה רעש מתושבות מנוע" כי כל רעש שנובע מאזור המנוע וודאי זה תושבות מנוע, שכונה ישראל.

תמצא חבר שבאמת מבין במכוניות, מוסכניק שבאמת מבין במכוניות ויש לו אינטרס אישי לעזור לך כי אתה מכיר אותו, רק אדם כזה יבדוק לך רכב כמו שצריך במדינה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הרכב הזה צריך השקעה כספית לא מבוטלת.

בנוסף, לא ברור לי מה זה כיפוף בקורת מסגרת.

בגדול, אם המחיר היה מתאים לא הייתי פוסל את הרכב.

• תוכן חדש...