Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החקירה בעקבות נזק שנגרם לאוטובוס הסעות ובוצעה ע''י צוות בית הספר, נמשכה כ40 דקות וההורים עודכנו רק מספר שעות לאחר החקירה.

במשטרה אמרו שאת השאלה בכותרת צריך להפנות לנציגים של משרד החינוך כי אין להם מושג.

תודה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מנסה להבין, נעשה נזק כלשהוא לאוטובוס הסעות, שמן הסתם מסיע את הילדים שלומדים באותו בית ספר.

צוות בית הספר ניסה לברר מי האחראים ולכן עיכב ילדים בני 13 למשך 40 דקות לצורך ביצוע הבירור?

אם כך היה, נשמע לי הגיוני.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

קודם כל זה בירור ולא חקירה.

אם זה נעשה בזמן הלימודים אז זה סביר אבל אם עיכבו אותם בסוף היום והם איחרו הביתה אז לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סתם שאלה - מה שמטריד כאן זה שהילד עוכב ללא רשות, או שההורים לא ידעו איפה הילד בזמן הזה ולכן דאגו וכו'?

נדמה לי שאם הילד שלי היה מעורב בהשחתת רכוש היה יותר מטריד אותי מעשי הילד, ולאו דווקא ההליך הפורמלי של הודעה להורים, כל עוד לא הפעילו עליו שיטות חקירה סטייל waterboarding ושות'...

לא יודע אם זה תופס במקרה הספציפי הזה או לא, אבל בגדול מוכרח לציין שבתור מביט מן הצד זה מאוד מעניין לראות איך המון הורים מצד אחד מתלוננים על חוסר החינוך של הדור הצעיר, ומנגד מספקים 0 גיבוי למע' הפדגוגית בכל הנוגע לחינוך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

סליחה אבל צריך לעדכן את ההורים מיד על כל בירור משמעתי שנעשה עם תלמיד?

אם מעכבים אותו אחרי הלימודים חייבים לעדכןן כדי שההורים לא ידאגו אבל אם לא אז מה פתאום שיעדכנו?

עריכה: ORYO, אין קשר בין גיבוי המערכת לבין עמידה בנהלים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הילד לא שלי אלא קרוב משפחה.

הוונדליזם נעשה בדרך חזרה מטיול שנתי כאשר אחד התלמידים יצא לטיול עם סכין ובדרך חזרה החליט "לקשט" קצת את האוטובוס.

המילה "חקירה" נאמרה ע"י המחנכת. אמא של הילד זועמת שחוקרים קטין ללא נוכחותה וללא ידיעתה.

אף אחד מצוות בית הספר לא טרח בכלל לידע את ההורים שקרה משהו חריג עד לשעות הערב המאוחרות כאשר הילדים חזרו לעיר בשעות הבוקר/צהריים.

פורסם

עשיתי מה שכתוב בחתימה.

מדובר בבעלת מקצוע - כולל מספר שנות ניהול בית ספר.

כל עוד לא מערבים את המשטרה אפשר לעכב את התלמידים ולא חייבים להודיע להורים - זה בבחינת הארכת הטיול. כמובן שאם המשטרה מעורבת חייבים להודיע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גיל האחריות הפלילית מתחיל מגיל 12.

על פי האתר הבא קטין מגיל 14 ניתן אפילו לעכב למעצר של 24 שעות ללא צו שופט ולהאריך את מעצרו עד 20 יום ללא כתב אישום. תוכל לקרוא בהרחבה כאן:

http://www.lawguide.co.il/articles/4211/21649/

אנני עו"ד ואנני מתעסק במשפטים אך לדעתי ניתן להסיק מזה שעיכוב של 40 דק' הוא לגיטימי לדעתי ביותר בהתחשב בנסיבות ובהתחשב שבגיל הזה הוא רשאי לעמוד לדין וכו'.

פורסם

המילה "חקירה" נאמרה ע"י המחנכת. אמא של הילד זועמת שחוקרים קטין ללא נוכחותה וללא ידיעתה.

המחנכת לא חוקר פלילי במשטרה. בוא נשים דברים בפרופורציות.

עד שסופסוף מערכת החינוך מנסה לעשות משהו יעיל מבלי להפיל הכל על ההורים, תנו לה! תעודדו אותה!

יום טוב גם לך

פורסם
המחנכת לא חוקר פלילי במשטרה. בוא נשים דברים בפרופורציות.

עד שסופסוף מערכת החינוך מנסה לעשות משהו יעיל מבלי להפיל הכל על ההורים, תנו לה! תעודדו אותה!

לא הבנת איך זה עובד יגאל -

אנחנו רוצים שיפור בחינוך ולתת כלים וגב למורים נגד ילדים שמתפרעים / משחיתים / מרביצים, בטח שאנחנו רוצים! רק כל עוד זה לא הילד שלנו...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אחד התלמידים יצא לטיול עם סכין ובדרך חזרה החליט "לקשט" קצת את האוטובוס.

אמא של הילד זועמת שחוקרים קטין ללא נוכחותה וללא ידיעתה.

סליחה מראש על ההתלהמות, אבל לי מפריע שמה שמעניין את האמא זה שחקרו את ה"תכשיט" שלה ללא ידיעה, במקום זה שהוא מסתובב בכיף שלו עם סכין ומחרע רכוש שלא שייך לו

:roll::shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

מקווה שתסלחו לי על חוסר ההבנה כמובן, אבל איך למען השם מהמעט שכתבתי קפצתם למסקנה שהוא בעל הסכין?

באותה נשימה אשמח לדעת כיצד החלטתם שכל מה שמטריד את האמא הוא התנהלות הצוות הפדגוגי?

זאת לא התלהמות, זאת דמגוגיה.

תודה לאלה שהתייחסו באופן ענייני, תשובותיכם הועברו לאם.

עריכה אחרונה על ידי kookoo

• תוכן חדש...