Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון 20K-25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב(ראשון שלי) באיזור ה20K(יכול לחרוג עד 25) אוטומט,שבעיקר יהיה חסכוני יחסית,לא רואה יותר מדי מוסך ורכב שאני גם אוכל להינות מהמראה החיצוני שלו, למרות שזו העדפה אישית.

אני לא מחפש רכב פוזה, בגדול אני צריך רכב להגיע מנקודה א' לנקודה ב', אני לא מחפש עכשיו לשחוק את הרכב, אני מעוניין לשמור עליו לטווח הרחוק ולהפיק ממנו כמו שיותר.

קראיתי קצת בפורום ואנשים המלציו על הדייהטסו סיריון/סוזוקי אלטו/יונדאי גטס, אבל אני מאוד לא מתחבר למראה של הרכבים האלו, חשבתי יותר בכיוון של הפולסווגן פולו/אופל קורסה.

שוב פעם אני לא מבין גדול ברכבים ואין לי נסיון, אני לא יודע אם בתקציב הזה אפשר בכלל למצוא משהו לדרישות שלי, אבל אני בכל אופן מאוד אשמח להצעות ודעות.

תודה!

פורסם

אתה סותר את עצמך, מקווה שאתה מצליח להבין את זה.

סיריון גטס יתנו לך את השנתון הגבוה ביותר במינימום מחיר קניה ותחזוקה ובנוסף אמינות מעולה.

פורסם
אתה סותר את עצמך, מקווה שאתה מצליח להבין את זה.

סיריון גטס יתנו לך את השנתון הגבוה ביותר במינימום מחיר קניה ותחזוקה ובנוסף אמינות מעולה.

יכול להיות שבטאתי את עצמי קצת לא נכון, אני מצד אחד רוצה רכב כמו שרשמתי למעלה(חסכוני יחסית,לא מתקלקל כל חודש), ומצד שני אני גם רוצה ליהנות מהמראה של הרכב, ואני לא מצליח להתחבר למראה של סיריון/גטס.

דרך אגב מה דעתך בנוגע לסיויק 2005/2006?

פורסם
רצית חסכוני

את האמת כשאני חושב על זה אין לי בעיה עם 1/11 1/12, אם כך מה הייתה ממליץ?

כבר כואב לי מהראש מרוב החיפושים שעשיתי ב3 ימים האחרונים על רכבים, לא היה לי מושג לפני כן בכלל בנוגע לרכבים אז אפשר להגיד אני רק עכשיו מתחיל לאט לאט לקרוא ולהתעניין, אני בעצמי כבר קצת מבולבל. אני בסה"כ רוצה רכב שיהיה אמין בלי הרבה תקלות,שאני אוכל להינות מהנסיעה וכמו שאמרתי שלא יוכל ישתה יותר מדי דלק.

פורסם

עוד רכב שייתן לך תמורה טובה לכסף וחיסכון בדלק הוא ניסאן מיקרה חסכוני מאוד ועם מינימום תקלות.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• תוכן חדש...