Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי סובארו B4 2006, לפעמים כשאני לוחץ גז במצב עמידה הרכב כאילו נחנק טיפה ומתחיל לנסוע

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה, זה לא קורה באופן קבוע והרכב עבר את כל הטיפולים הדרושים.

תודה רבה לכל המשיבים

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם
תנקה את המצערת אחרי הניקוי תנתק את המינוס מהמצבר לחצי דקה תחזיר תפתח סוויץ 20 שניות ותניע

בית המצערת שונה מרכבים רגילים היא ניראת כאילו היא מתפצלת לשניים, יש משהו שיכול להדריך אותי איך מנקים בית מצערת ברכב הזה?

פורסם

תפרק את הצינור יניקת אוויר עם הקופסא שלו (לשני הברגים צריך בוקסה 10 לבנדים צריך מברג שטוח) תפרק את 3 הצינורות נשם

יש 4 ברגי 10 שמחזיקים את המצערת תפתח אותם ותוציא אותה החוצה תתן למישהו לפתוח סוויץ וללחוץ פול גז ככה תוכל לנקות אותה יסודי בלי לפרק את הצינורות מים והקונקטורים של החשמל

אל תנסה לנקות את המצערת במקום לדגמים של 2006 שמצויידים בחיישן MAP יש נטייה לעשות בקפייר ואז הספריי נשרף בסעפת

פורסם (נערך)

לא הבנתי את ההסבר האחרון >>>

אל תנסה לנקות את המצערת במקום לדגמים של 2006 שמצויידים בחיישן MAP יש נטייה לעשות בקפייר ואז הספריי נשרף בסעפת.

עריכה אחרונה על ידי גילי29

פורסם

אצלי היתה תופעה דומה - מספר חודשים אחרי זה נדלקה נורת תקלת מנוע וזה הסתיים בהחלפת חיישן החמצן העליון - מתברר כתקלה ידועה במותג הזה באופן כללי - הרבה דגמים של לגאסי ואימפרזות או כל רכב שלהם עם מנועים דומים.

החיישן אמור להחזיק 150 אלף קילומטרים אבל בפועל הולך באזור ה80 אלף קילומטרים ואפילו פחות מכך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אצלי היתה תופעה דומה - מספר חודשים אחרי זה נדלקה נורת תקלת מנוע וזה הסתיים בהחלפת חיישן החמצן העליון - מתברר כתקלה ידועה במותג הזה באופן כללי - הרבה דגמים של לגאסי ואימפרזות או כל רכב שלהם עם מנועים דומים.

החיישן אמור להחזיק 150 אלף קילומטרים אבל בפועל הולך באזור ה80 אלף קילומטרים ואפילו פחות מכך.

מחזק.

ב B4 שלי, 250K KM, חיישן חמצן עליון הוחלף לראשונה ב-100K KM, ופעם נוספת ב-220K KM.

שלומי

פורסם (נערך)
מחזק.

ב B4 שלי, 250K KM, חיישן חמצן עליון הוחלף לראשונה ב-100K KM, ופעם נוספת ב-220K KM.

האם מדובר על החיישן הזה ?

image.jpg

image.jpg

קישור לדף האיביי. http://www.ebay.com/itm/New-Air-Fuel-Ratio-O2-Oxygen-Sensor-for-Lexus-Subaru-Legacy-Toyota-CAMRY-RAV4-/291786071337?hash=item43efce1d29:g:sJgAAOSwtJZXV4YU&vxp=mtr

עריכה אחרונה על ידי גילי29

פורסם
הבעיה במצערת לא בחיישן החיישן ידליק נורה

המוסכניק שלי אמר שאת ניקוי המצערת עושים כאשר הרכב מונע בכדי שכל הליכלוך יצא, ולפי ההסבר הקודם שלך הניקוי

נעשה כאשר הרכב כבוי.

אני מבולבל ?

ולאלו שענו לפני שיכול להיות החיישן העליון שלחתי קישור האם זהו החיישן בכדי שאחליף אותו.

אודה לכם מקרב לב אם תוכלו לענות לי במהרה.

פורסם
החיישן חמצן שלי גם החלפתי ב146000 ק"מ.

המקורי העליון. הוא עם 4 חוטים. מצרף תמונה [ATTACH=CONFIG]480071[/ATTACH]

האם החיישן הזה הוא כמו החיישן שפרסמתי מקודם ?

• תוכן חדש...