Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10 - חישוב עלות שנתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין סיבה שיצא משמעותית יותר מ-4000.

כמובן שמחיר הדלק הוא בעל משמעות כאן - מדובר בערך בחצי מהעלות ואתה לא יודע מה תהיה הצריכה או כמה יעלה הדלק. קח מקדמי בטחון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מקסימום 2,000 שקל ב3 שנים, כנראה פחות, לפי היצרן

2000 שקל ב 3 שנים? אתה אופטימי מדי.

צריך לקחת בחשבון בלתמי"ם, צריך לקחת בחשבון בלאי (צמיגים אחת לשנתיים-שלוש, מצבר, ברקסים, ועוד תקלות שעלולות לצוץ פה ושם).

פורסם

זה שהפער כרגע בין המחירונים שך 2014 ו 2011 הוא X כסף (12K) זה לא אומדן לכלום ובטח לא אומר כלום על הפער בין 2017 ל-2014 בעוד שלוש שנים.

מחיר המחירון (וכנ"ל מחיר יד 2 בפעל) משתנה כל הזמן ולא בקצב אחיד. לדוגמה בסוף 2012 מחיר המחירון של הסוויפט 2008 שהיה ברשותי עמד על 55K (אחרי שחיטת המחירונים יד 2 בקיייץ 2012) וכעבור כמעט שנתיים לאותו רכב אותה שנה זה היה 51K כלומר 4 אלף לשנתיים!!!

זה יכול להשליך משהו על ירידת ערך עתידית? ודאי שלא.

מה שכן ישנו אומדן די חזק ויציב לאורך זמן שרכב ממוצע (לא כולל דגמים בעיתיים של הצרפתיות ויאריס בשנים המוצלחות) מאבד ב-5 שנים את החצי מערכו וזה נכון לכל נקודת זמן במחזור החיים של הרכב.

מכאן בשלוש שנים זה יהיה קרוב ל 35% שבמקרה שלך מסתכם ב-16K לערך....

פורסם

כולם אומרים לך פחות או יותר אותו דבר - התחשיב שלך אופטימי מדי .

יש בלת"מים למשל נקרע צמיג , מכה בפח , מראה שבורה , אולי תביעת ביטוח וכו'

השאלה היא אם ההוצאה תנוע לכוון 2000 לחודש זה יפיל אותך ?

אגב , רחיצת רכב וחנייה לקחת בחשבון ?

פורסם

זה לא יפיל אותי, אני מנסה להבין את התרחיש הסביר כדי להשוות עם אופציה של ליסינג.

בגלל זה גם לא לקחתי בחשבון חניה/שטיפה/דוחות

אז כרגע זה מה שאני מבין:

דלק - 6,500 ש״ח

ביטוח - 3,500 ש״ח

טיפולים/תיקונים - 1,500 ש״ח

רישוי - 1,200 ש״ח

ירידת ערך - 5,400 ש״ח

סה״כ (חודשי) - 1,500

פורסם

אין דבר כזה סביר. יש הפתעות ואנשים אומרים לך את זה מנסיון ולא כדי לבאס אותך. אני אתן לך דוגמה אני למשל לא הייתי מוכן ופתאום נפלה עלי הוצאה של מעל 3000 שקל על הרכב לא כולל טיפול מתקרב.

לא ציפיתי לזה, פשוט התקלקל חלק שלא היה באף מקום (יונדאי I20).

• תוכן חדש...