Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי!

pasparto
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע התחדשתי בפירלי דרגון מאחור ודרגון קורסה קדימה!

בנוסף שרשרת ,גג"ש (הוספתי שן באחורי),רפידות אחורה,מיסבי גלגל מאחור.

חוות-דעת ראשונית: הצמיגים מתחממים מהר יחסית,אוחזים יפה בגשם,האופנוע יותר זריז והכי חשוב הוא פחות "חופר" ויותר...מתרומם :wink: .

שבוע הבא כשיהיה זמן ניכנס לטיפול מקיף לאחר הרצה, קיט קרבורטור ויאללה לדיינו :-P .

שאלה/דעה: יש כרגע על האופנוע פרונט של R 88-89 ויש לי במחסן פרונט הפוך של R 90-91 האם כדאי להישאר עם הנוכחי או להחליף להפוך?

תגובות מנומקות יתקבלו בשמחה!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לדעתי של 91 יותר יפה מה-88 אני מציע להחליף ליותר חדש... ותתחדש על כל הדברים החדים שקנית...

ומה ז"א לדיינו אתה הולך לבדוק כמה כח יש לאופנוע? אם כן אז תעדכן אותנו בתוצאות יאללה שיהיה בהצלחה:-)

פורסם
לדעתי של 91 יותר יפה מה-88 אני מציע להחליף ליותר חדש... ותתחדש על כל הדברים החדים שקנית...

ומה ז"א לדיינו אתה הולך לבדוק כמה כח יש לאופנוע? אם כן אז תעדכן אותנו בתוצאות יאללה שיהיה בהצלחה:-)

יותר יפה לא מעניין...

יותר מבצע מעניין גם מעניין :wink:

האופנוע משופר אז צריך אחרי שהמנוע קצת נפתח לבדוק אותו על הדיינו (וגם לבצע כיוונים יותר מדוייקים).

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גם אני התחדשתי - זוג מגפי Sidi Vertebra Carbon, קניתי משחר אופנועים (ח"ח על היחס הנהדר שם, אגב). 1100 שקל, שווה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גם אני התחדשתי....

ART CARBON מגן מיכל.

צינורות בלמים מפלדה שזורה GALFER

מומלץ בחום!!!! אף על פי שהצינורות הקודמים שלי (המקוריים) היו כמעט חדשים, יש שיפור מדהים בבלימה.

PASPARTO, פירלי זה סבבה!

בקשר למזלג, לא יודע לעזור.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

• תוכן חדש...