Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי הונדה סיוויק שנת 2002.

אתמול נסעתי נסיעה של שעה וחצי בדרום עם אוטו מלא ובגז' מפוצץ.

איפשהו לקראת סוף הנסיעה כנאה התפוצץ לי הפילטר מים והחום מנוע החל לעלות.

אני ברוב טיפשותי לא שמתי לב למד חום המנוע, וכשהתחלתי להבין שמשהו לא כשורה כבר היה מאוחר מידי.

המזגן הפסיק לקרר, התחיל ריח של משהו שרוף, לאחר כמה דקות התחיל רעש מהמנוע - וכשהבטתי במד חום המנוע הוא הראה שהחום הגיע עד הסוף, עצרתי בצד (בערך חצי דקה לאחר שהרעש התחיל), התחיל לצאת עשן מהמנוע וישר דיממתי מנוע.

בדקתי מי קירור במיכל האקסטרה, על פניו הראה שיש מים והכל תקין, לאחר מכן בדקתי שמן - ראיתי שיש בועות של חום אבל לא היה חסר שמן.

רציתי לתת למנוע להתקרר ואז להניע.

חכיתי עשר דקות בערך - היה סטרטר אבל האוטו לא הניע, פתחתי פקק של נוזל קירור וכשהתחלתי למלא מים המים החלו לפרוץ חזרה... ככה מילית כמות עצומה של מים אבל כלום לא עזר - האוטו לא הניע (אבל היה סטרטר).

גררתי את האוטו למוסך של בן דוד שלי והוא אמר שמבדיקה שלו רוב הסיכויים שהראש מנוע הלך - אבל במצב כזה קשה לדעת אז עדיף להחליף את כל המנוע לגמרי כי לפי דבריו להחליף רק ראש זה סיכון גבוהה.

המליץ להביא מנוע מפירוק או לייבא.

1. במידה ועולה החום מנוע, מה השלבים הנכונים לתפעול הבעיה?

2. במצב שלי מה היתה הדרך הנכונה לתפעל את הבעיה? (חום גבוהה, עשן ורעש).

3. מה לדעתכם הנזק?

4. כמה לדעתכם יעלה כל הבלגן?

פורסם (נערך)

חבל מאוד שניסית להניע את הרכב אחרי המקרה!

אגב אתה מתכוון התפוצץ הרדיאטור? מה זה התפוצץ פילטר מים?

טוב תרחישים אפשריים - ע"פ אחד מוביל לשני:

א: קפצה לך רצועת משאבת המים.

ב: החום עלה ונפרץ האטם עקב כל הלחץ שנוצר.

ג: התפוצץ צינור או נסדק הרדיאטור.

ד: הטיימינג קפץ.

ה: מפגש שסתום בוכנה (כנראה)..

תקנו אותי אם אני טועה...

עריכה אחרונה על ידי gershon

פורסם

ככל הניראה התפוצץ הרדיאטור ולא פילטר מיים כט אין דבר כזה. המיים שמילאת פרצו אחוצה בגלל שהרדיאטור וכל מערכת הקירור הייתה חמה מאוד כך שהיית צריך לתת לה להתקרר ורק אז למלא. נסו שוב להניע אבל לא לפני שתבדקו דאצועת התיזמון שלמה ובמקומה ושכל העסק קר כמובן. במידה וניפרץ אטם ראש יש להוריד ראש מנוע ולראות מה רמת הנזק. לא מחייב להחליף את כל המנוע אלא רק לשפץ ראש שעלות שיפוץ שכזה הוא סביב ה 3000 שח. תעדכן בהמשך התהליך!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...