Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פינדר, chemghuy, ומי יעסיק את כל המהנדסים הלא כל כך מוצלחים האלה? למה שהם יעלו פחות ויעשו יותר מבוגרים ללא ניסיון? אתם באמת חושבים שכל המגייסים האיומים שלא מוכנים לקבל בוגרים בלי ניסיון או עובדים מעל 40 יקפצו משמחה לקבל את אותם הודים (או סינים)? איזו תפוקה מטורפת בשכר רעב הם יתנו?

בהייטק שאני מכיר לא יקחו פתאום עוד עשרה הודים לפי משקל. עובד לא מוצלח לפעמים יכול להביא יותר נזק מתועלת. אם יש פרויקט מסוים שאפשר לעשות בהודו, יעשו אותו בהודו. לדעתי אין התכנות כלכלית להביא את הודו לפה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

למי אכפת מי יעסיק אותם? הקבלנים והלוביסטים ירוויחו.

כשהוציאו את החוק שחייב אפוד זוהר, כבר למחרת היו יבואנים מוכנים עם סטוקים. למה? כי הם דחפו את החוק.

זה בדיוק אותו הדבר, רק עם בני אדם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה בדיוק לא אותו דבר, כי את האפוד הזוהר היית חייב לרכוש כדי לעבור טסט. את העובדים האלה אף אחד לא יהיה חייב להעסיק. אתה רואה את ההבדל?

אני טוען שמעסיקים צריכים לחשוב שזה ישתלם להם כלכלית, ואני פשוט לא רואה את זה קורה, אפילו בלי להתחשב בהשלכות מסדר שני (כמו מה תהיה ההשפעה של גיוס עובדים זרים על האטרקטיביות של המעסיק הספציפי לעובדים ישראלים).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא קראתי את השרשור.

אבל מי שדוחף להביא לכאן אלפי אזרחים זרים למלא את השורות הוא או מטומטם, או מזיק בזדון, שפוגע במדינה הזו הרבה יותר מאויביה הגדולים, עבור עוד כמה שקלים בסוף החודש.

בשני המקרים, מאחל לו כשלון ופשיטת רגל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

^ מסכים עם כל מילה שלך (חוץ מהתנאי, זה לא ||, זה &&). מי הוא זה ? התשובה פשוטה, לא נזכיר את שמו, אסור פוליטיקה...

ד"א, לא חייבים בשקלים.

asfasfafafafa.png

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
זה בדיוק לא אותו דבר, כי את האפוד הזוהר היית חייב לרכוש כדי לעבור טסט. את העובדים האלה אף אחד לא יהיה חייב להעסיק. אתה רואה את ההבדל?

מוכרים את זה בתור חוסר בעובדים בהייטק, בסופו של דבר אלו יהיו משרות לואוטק, כאלו שמצריכות רק הבנה מינימלית, והמהנדס ההודי יחליף ישראלי בשביל לחסוך 1000 ₪.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

האמת המכוערת צצה מידי פעם מכל מיני פינות.

יש כאן עוד עדות על המועמדים הנחשקים בעיני חברות ההיטק.

""היום כבר אי אפשר להסתמך רק על פרופיל של 'גברים לבנים בני 25-40'"

והם לא מתביישים ללכת לממשלה ולבכות שיש מחסור במועמדים שפוגע בהם

פורסם
מוכרים את זה בתור חוסר בעובדים בהייטק, בסופו של דבר אלו יהיו משרות לואוטק, כאלו שמצריכות רק הבנה מינימלית, והמהנדס ההודי יחליף ישראלי בשביל לחסוך 1000 ₪.

ויש מי שימלא את משרול הלואו טק האלה?

אתם מסתכלים רק מנקודת העובד ומתעלמים מזה שאם הפיתוח בארץ יהיה יקר מידי הוא פשוט לא יישאר בארץ ואז עובדי ההי טק שמנסים לשמור על רמת השכר והביקוש הקיימים יישארו מובטלים ויעבדו בשכר נמוך מאוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ויש מי שימלא את משרול הלואו טק האלה?

.

כן, יש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...