Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל תודה על שיתוף התמונות.

ולי יש רק שאלה: מה סיומת של 40? אני יודע שזה סיומות של הרשות הפלסטינית, לכן אולי המכונית היא של המשלחת הפלסטינית שקבלה לכמה רגעים מספר צהוב?

[ATTACH=CONFIG]473889[/ATTACH]

נ.ב.

בויקיפדיה לא כתוב שהמספר בשימוש.

זה בדיוק כמו שקרה עם נגיד סיומת 39 - לא חילקו אותה עד שהתחילו לחלק אותה :)

כעיקרון הדעה המקובלת הייתה ש 40 ו 90 כל כך חזק שייכות לרשות שלא נראה אותן פה. אבל הנה הרגע הזה הונצח, אבן פינה הונחה במקומה ויצאנו לדרך עם סיומת 40. כפי שדיווחו לי לפני כמה ימים כלמוביל התחילו לחלק סיומת 42. ויקיפדיה קצת מאחרת בנושא הזה מכיוון שאין מידע רשמי וגם אין יותר מדי אנשים נלהבים שרצים לעדכן את הערך של לוחיות הרישוי.

המשלחת הפלסטינית הגיעה ברכבים שלהם עם לוחית פלסטינית רגילה, אפילו לא ממשלתית. שזה די ביאס אותי :)

מה תגיד על זה? גם סיומת 30 מעל 1199930 הייתה שייכת למוניות של הרשות

[צילומים שלי - זה לא פוטושופ]

14983494478_fa30ab01a4_b.jpg

14983495028_ffaa3a7656_b.jpg

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
  • תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל אתה לא יכול ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל הרכבים האלה רשומים על מנהל הרכב הממשלתי, אי אפשר להוציא מהמספרים שלהם שום דבר, איזו בעיה של בטחון מידע יש פה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כל הרכבים האלה רשומים על מנהל הרכב הממשלתי, אי אפשר להוציא מהמספרים שלהם שום דבר, איזו בעיה של בטחון מידע יש פה?

זה שהרכבים רשומים איפשהו, זה לא אומר שזה טוב לצלם ולהפיץ מספרי רכבים ומי נמצא בהם.

אז יש בעיה, לפחות לדעתי.

למשל שנאמר על רכבים מסוימים: למי שייכים, איזו אישיות רבת חשיבות נמצאת ואיפה.

פורסם

אם הייתה בעיה לפרסם את המספרים אז הלוחיות היו מוסרות מכלל הרכבים לפני ההלוויה, מאחר והם כולם נסעו בשטח ציבורי וצולמו ע"י ארגוני חדשות מכל העולם עם המספרים אני מסיק שהצבא מגדיר את העניין הזה כבלמ"ס.

מכאן כל הפרנויה מיותרת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כנראה שלא הסברתי את עצמי באופן מדויק יותר.

יש בעיה עם המספרים ברגע שמתחילים לדבר פה בפורום על מי נמצא באיזה רכב.

אם זה היה שרשור תמונות בלבד, עוד סביר. ברגע שמתחילים לדבר על רכבים מסוימים ואיזו אישיות חשובה יש בכל רכב, יש בעיה.

פורסם
זה בדיוק כמו שקרה עם נגיד סיומת 39 - לא חילקו אותה עד שהתחילו לחלק אותה :)

כעיקרון הדעה המקובלת הייתה ש 40 ו 90 כל כך חזק שייכות לרשות שלא נראה אותן פה. אבל הנה הרגע הזה הונצח, אבן פינה הונחה במקומה ויצאנו לדרך עם סיומת 40. כפי שדיווחו לי לפני כמה ימים כלמוביל התחילו לחלק סיומת 42. ויקיפדיה קצת מאחרת בנושא הזה מכיוון שאין מידע רשמי וגם אין יותר מדי אנשים נלהבים שרצים לעדכן את הערך של לוחיות הרישוי.

המשלחת הפלסטינית הגיעה ברכבים שלהם עם לוחית פלסטינית רגילה, אפילו לא ממשלתית. שזה די ביאס אותי :)

מה תגיד על זה? גם סיומת 30 מעל 1199930 הייתה שייכת למוניות של הרשות

[צילומים שלי - זה לא פוטושופ]

14983494478_fa30ab01a4_b.jpg

14983495028_ffaa3a7656_b.jpg

לקוח את דברי בחזרה.

כבן אנוש, אני גם לפעמים מנחש. כמו כולם, יש כאלה בלוטו, אני במספרים על לוחית רישוי.

פורסם

חלק מהרכבים הם בכלל רכבי ליסינג והשכרה שסביר להניח שישרתו עוד אנשים, המיניבוסים של מרצדס שייכים לחברת הסעות פרטית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עדיף שלוחית רישוי לא תצולם.

יש בעיה עם המספרים ברגע שמתחילים לדבר פה בפורום על מי נמצא באיזה רכב.

הערנות שלכם ראויה לשבח, המשאית עם המדליות (ובלי לוחית רישוי) תצא לדרך במוצאי יום כיפור.

מן הסתם הרשויות הרלוונטיות מנטרות את הנעשה ברשת, ו-CF זה לא איזה אתר קטן שאפשר לפספס בסריקות. כל עוד גורמים ממשלתיים לא פנו להנהלת האתר ולא ביקשו להסיר את השרשור, אני חושב שאתם יכולים להירגע ולתת לשאר החברים פה לדון כאוות נפשם.

פורסם

כל המכוניות צולמו בלוויה ברשתות הטלויזיה,עם דגש של מי השיירה ומי יושב באיזה רכב.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...