Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סקודה פיווריט 94 1300.

הממיר כבר רוקן ואני חושב על ביטול הדוד האמצאי כשיפור נוסף לזרימת הגזים .

ישנם רכבים כמו פגו 89 1400 בעלי דוד אחורי בלבד שאינם עושים רעש מיוחד.

הריי עד כמה שאני יודע הדוד האמצעי והסופי אינם משפיעים על הרכב הגזים / זיהום אויר.

ומטרתם היחידה הוא השתקה?

האם ביטול הדוד וחיבור צנרת רציפה תועיל?

האם הרעש ישתנה משמעותית?

ואם אין רעש מיוחד האם אני יעבור טסט? או שרשום להם לכרב הנ"ל צריך להיות דוד אמצעי??

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

כמו שאני יודע - כל דבר שמשנים ברכב - ומשנים אותו מהצורה שבה הוא הגיע להחבר'ה (המקור) לא עובר טסט

לגבי שאלה זאת ספציפית - אני גם מחכה שמישהו יורת מבין ממני שיענה !!!

מאוד מסקרן !

אבל מתאר לעצמי שזה כן ישפיע על הרעש וגם על הגזים (לא סתם שמו אותו)

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

האגזוז האמצעי חלול לגמריי כך שלא מהווה הפרעה למעבר הגאזים,אלה אם כן הוא מאוד ישן ואכול.

יום טוב.

פורסם

kompy אם הינך בקיא בנושא ויודע משהו שיכול לעזור לנו השמח לתשובה קצת יותר עיניינית

כי מתשובתך כל הפורם הזה מיותר וכולנו צריכים לתת את הרכב שלנו למוסכניקים ולא להתייעץ על דפיי הפורם :shock: .

יש לציין שהתגובה הנ"ל נובעת מתשובתך שאותה אני בכלל לא בתוך שהבנתי אז למען יוסר כל צל של ספק השמח לפירוט. ואת פנינות הפילוסופיה נשאיר לפילוסופים ואנחנו נתעסק אם רכבים.

ל samiro הנני חושב שיש לדוד האמצעי כל השפעה על הגזים כלל מבחינת זיהום אויר אלא רק השתקה

לגביי מבנה הדוד מבפנים והאם הוא יוצר התנגדות או לא אנני יודע ...כמוך מחכה לתשובה.

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

הדוד מבפנים לא יוצר שום התנגדות,אתה יכול לעצור אצל אגזוזן ולשאול על אגזוז אמצעי ולבקש לראות אותו,לסתכל פנימה ותראה שהוא חלול.

פורסם

גם אם תוריד את כל הדודים שיש לך ותרכיב רק צינור לא תקבל שום שיפור חוץ מרעש !

..אם תשאיר רק את הדוד הסופי תקבל ב99 אחוז רעש מתכתי מרגיז

JDM :twisted:

פורסם

"גם אם תוריד את כל הדודים שיש לך ותרכיב רק צינור לא תקבל שום שיפור חוץ מרעש !"

טעות נפוצה ביותר.

ככל שזרימת הגאזים יותר חלקה(מקסימום חצי אינץ יותר בקוטר הצינור ברכב אטמוספרי)כך תקבל עלייה בביצועים, זה עד כדיי כך משמעותי שאפילו עדיף ללכת על כמה שפחות פיתולים עד ליציאה.

בקיצור, צריך לעשות את זה בחוכמה תוך כדיי יצירת אלמנטים שיקטינו את הרעש, כמו דוד אמצעי גדול במיוחד שאף יקטין לך את הרעש עד כדיי פחות מהמקורי.

יש 1001 מאמרים בנושא שיפורי רכבים , אנא ממך אם יש אמת מאחורי דברייך, אנא תעלה איזה קישור או ציתות....אשמח לראות משהו ממשי=הוכחה.

פורסם

הוא מדבר על סקודה 1300 איזה גזים יש לו להוציא ??

בשיפורי רכבים מגדילים צנרת כאשר משפרים את הרכב ונשרף יותר דלק ויש פליטת גזים יותר רצינית .

אבל אם הרכב הוא סטנדרתי כל הגדלה של הצנרת תפגע בזרימת הגזים ובביצועי המנוע ולא תתן כלום !

JDM :twisted:

פורסם
kompy אם הינך בקיא בנושא ויודע משהו שיכול לעזור לנו השמח לתשובה קצת יותר עיניינית

כי מתשובתך כל הפורם הזה מיותר וכולנו צריכים לתת את הרכב שלנו למוסכניקים ולא להתייעץ על דפיי הפורם :shock: .

יש לציין שהתגובה הנ"ל נובעת מתשובתך שאותה אני בכלל לא בתוך שהבנתי אז למען יוסר כל צל של ספק השמח לפירוט. ואת פנינות הפילוסופיה נשאיר לפילוסופים ואנחנו נתעסק אם רכבים.

תודה

לא כל נושא ניתן לפתרון דרך הפורום, ולא לכל בעיה ניתן לתת מענה ודאי.

ישנם בעיות/רצונות אשר רק לאחר מעשה ניתן לחוות דעה לגבם.

דוד פליטה אמצעי הינו שונה במהותו ובמרכיביו מרכב לרכב, לכן לא ניתן לומר כי הוא דוד מעבר או "פרי פלואו".

נכון הוא שברוב הרכבים הינו דוד מעבר בסה"כ, ישנם כאלו שיש לו מרכיב תורם להשתקת הפליטה.

אי לכך תשובתי הינה כן במקומה, רק לאחר סילוק הדוד ניתן לשמוע האם קיים שוני ברמת הרעש, ורק לאחר ביקור במכון רישוי ניתן לדעת בוודאות האם הבוחן יפסול ע"כ(אם הוא יבחין בזאת) שחסר משהו במערכת, וזאת לאחר ששללנו את מרכיב הרעש שלא השתנה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שאלתי את אבא שלי והוא אגזוזן (אני יודע שזה לא נשמע טוב:? ) , ואי אפשר לעבור טסט ללא דוד אמצעי , מכשילים על זה בכיף ...

עוד משהו , אם מורידים אותו הרעש שמקבלים במוצא גבוהה יותר ..

תעשה את השיקולים שלך גבר

• תוכן חדש...