Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי הספארק היא המיני הטובה ביותר,איבזור טוב,מנוע זריז,מושבים נוחים ניראית מודרנית.

עכשיו דיברתי עם נציגה של UMI, יש להם הנחות ממש שוות, אז עוד ספארק בדרך לכבישים!

תודה רבה לכולם!

פורסם

תתחדש,אני מאוד אהבתי אותה.

איזה רמת גימור לקחת LT+ או הLTZ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רמת אבזור מאוד נמוכה...

לא יודע אם עשית נסיעת מבחן על ה 208, אבל לדעתי יש מכוניות שאיכותן ויכולתן הכוללת מחפה על כל מיני צעצועים שחסרים במפרט. ה 208 אקסס בהחלט שם.

פורסם
תתחדש,אני מאוד אהבתי אותה.

איזה רמת גימור לקחת LT+ או הLTZ?

תודה!

LTZ עם גג שמש יש להם מבצע עכשיו. יצא מחיר ממש טוב

לא יודע אם עשית נסיעת מבחן על ה 208, אבל לדעתי יש מכוניות שאיכותן ויכולתן הכוללת מחפה על כל מיני צעצועים שחסרים במפרט. ה 208 אקסס בהחלט שם.

ברכב שעשיתי לא היה אפילו USB והיה כיוון מראות ידני...

פורסם

באיזה מחיר?

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היי

אני צריך עזרה בלבחור רכב חדש עד 80 אלף שח. הרכב הוא מקסימום ל-2 אנשים, אוטומט (רובוטי) ונקנה ל-5 שנים.

האופציות הן:

טויוטה אייגו

סוזוקי סלריו

שברולט ספארק החדשה

סיאט איביזה

על כל אלו עשיתי נסיעת מבחן. מבחינת נסיעה איביזה כמובן ללא תחרות אך מבחינת אמינות ואחריות היא כרגע במקום אחרון...

לגבי אייגו וסלריו, עד כמה הגיר רובוטי אמין? האם הוא מתאים לתנועה באזור ת״א?

אתמול עשיתי נסיעת מבחן על האייגו. מה אני אגיד? לא התלהבתי.

המזגן לא כזה מקרר בצהרי היום החמים..

ולגבי הגיר הרובוטי באמת צריך להתרגל. מרגישים את החלפת ההילוכים בין הילוך ראשון ושני ואחכ זה נהיה חלק יותר.. נראה לי שזה עניין של תרגול. בשורה תחתונה לא התחברתי לאייגו וירדתי ממנה .

אגב היא במבצע עד סוף ספטמבר לפי מה שהבנתי בסוכנות טויוטה.

לגבי הסלריו - לא ניסיתי אותה אבל היא בהחלט מכונית משעממת ולא מי יודע מה מאובזרת. אבל אני בטוחה שהיא חסכונית (היתה לי ספלאש חסכונית ומאוד הייתי מרוצה ממנה).

• תוכן חדש...