Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

כבר זמן רב אנחנו מחפשים בעצלתיים מדפסת איכותית לבית ומרוב החיפושים כבר הלכנו לאיבוד.

ראשית ההתלבטות בין דיו ללייזר {פעם במאה שנה אולי נזדקק לצבע האם בשביל זה שווה לרכוש בצבע?}

המדפסת תשמש בעיקר 2 סטודנטים ומרצה שנימאס להם להדפיס באקדמיה כל דבר.

הדרישות הן {לא לפי סדר מסויים}

1. מדפסת איכותית שלא תהרס

2. מדפסת פשוטה וקלה לשימוש בלי יותר מדי פונקציות

3. נחמד מאד עם יהיה גם סורק כי לעיתים רחוקות אולי נשתמש

4. שלא תבזבז יותר מדי דיו הקודמת בזבזה המון דיו שעלה הרבה יותר מעלות המדפסת עצמה.

בעיקרון ניתן למתוח את התקציב אם יש משהו איכותי שקיבל ביקורות מעולות או שיש לכם/למשפחה/חברים בבית ומרוצים.

בנוסף אשמח לשמוע על המלצות למדפסות אחרות שיש לכם גם אם בתקציב שונה ויתאימו לצרכים של משפחתנו

תודה לעוזרים ושבוע מצויין :-)

פורסם

לייזר עדיפה מבחינת אמינות וחיסכון. זה נכנס לך בתקציב: HP LaserJet Pro MFP M127fn

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לרכוש 2 מדפסות:

1. לייזר שחור בלבד, לא משולבת לא סורקת ולא מכינה קפה.

אני אישית ממליץ על http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=885911

אני חורש עליה, פעם הדפסתי אפילו 1200 דף ביום אחד והיא עשתה זאת כמו גדולה.

מעולם לא נתקעה, מתעוררת מהר, והחיבור האלחוטי מושלם.

טונר חליפי 70 ש"ח...

2. להוסיף מדפסת משולבת צבעונית ראשי דיו, הכי זול שאתה מוצא במבצעים למיניהם. יש כמה דגמים של HP שנכנסים לך.

פה אמנם האיכות כבר הרבה יותר נמוכה והדיו הרבה יותר יקר [55 ש"ח למקורי שמספיק ל360 דף], אבל אם עיקר הנטל יהיה על הלייזר, ובזו יהיה שימוש קל לצבעוני וסריקות פה ושם, זה יהיה אחלה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יש לי נסיון חיובי עם מדפסת לייזר brother דומה לזאת שאברג’ל הפנה אליה. מה שכן התוף שלה נזקק להחלפה "יחסית" מהר- כשהטונר נגמר בערך. למיטב הבנתי התוף אמור לשרוד הרבה יותר מטונר.

פורסם

מניסיון, brother mfcj470dw

מכשיר משולב נוח מאוד.

הטונר החליפי עולה 13 ש"ח דרך דיופיקס. מדפיסים שחור\צבעוני בלי חשבון...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מצטרף להמלצה ע ה-MFC-L2700DW.

משתמש בה כשנה וחצי, הבעיה היחידה עד כה היתה כאשר הזקקות לכמה שינויי הגדרה כאשר עברתי מדיו ההדגמה לדיו סטנדרטי (שירות הלקוחות היה זריז ויעיל בהדרכה) ולפעמים צורך "להעיר" את המדפסת כאשר אני מדפיס מעטפה מהמגש העליון

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...