Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנס לי ברחש למיכל וישרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מילאתי בתחנת דלק והוא עף פנימה כמו טיל מונחה. צריך לדאוג לגביו? יכול לסתום את הפומפה?

את המתזים?

לדעתי יש מסנן שמונע מדברים כאלה לסתום את המערכת, אבל אם אתה רוצה להיות רגוע תמיד אפשר להחליף לרכב אחר.

פורסם
לדעתי יש מסנן שמונע מדברים כאלה לסתום את המערכת, אבל אם אתה רוצה להיות רגוע תמיד אפשר להחליף לרכב אחר.

למכירה גטס 07 מצב מצוין :roflmao::roflmao:

ברצינות אם החרא הקטן הזה יכול לעשות נזק של מאות שקלים אגש למוסך שיפרקו. מישהו יודע אם בגטס יש פילטר פנימי ??

פורסם

דבר עם סטיו. הוא ידאג לדבר עם היצרן שיחליפו לך את הרכב לכזה עם פילטר.

או... אם אצלך זה שפריצרים שמתיזים זרם של מים ולא ספריי, כנראה שבעוד כמה זמן הברחש הסורר יושתן דרך המערכת והכל ישוב למקומו בשלום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם הגישה נוחה אתה יכול להתכופף מתחת לרכב לנתק את הצינורית שנמצאת בחלק בתחתון של המיכל והכל יצא. תכניס צינור גינה למיכל כשהוא עדיין מנותק ותשטוף לוידוי הריגה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

ואם אתה כבר חושב קדימה ואומר לעצמך "נו, בונא דפוקים אלה. איך אני אוציא את הדג אחר כך?" אני אפנה אותך לספורט שנקרא "דיג בדינאמיט". אפקטיבי להפליא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המשאבה באוטו שלך נראית ככה:

$_1.JPG

יש רשת סינון, הבעיה נפתרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפתרון הכי טוב זה - אל תשתמש יותר אף פעם במתזים.

במקום זה תשתמש לשטיפת השמשה אך ורק במים מהבקבוק, עם וישרים כמובן :roflmao::roflmao:

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
מלא את המכל עד הפתח, הברחש יעוף החוצה או יצוף אם בר-מנן.

אנסה,תודה

המשאבה באוטו שלך נראית ככה:

$_1.JPG

יש רשת סינון, הבעיה נפתרה.

ובא לציון גואל,תודה

• תוכן חדש...