Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אני מחפש רכב משומש כדי לשדרג את הקיים.

עד היום הייתי נעול על רכב מבעלות פרטית, אך לאחרונה הכנסתי כאפשרות גם רכב מליסינג פרטי

מתוך הבנה שאוכל לקבל הנחה משמעותית על רכב שהיה בפועל בשימוש פרטי.

הגעתי היום לסניף של חברת טרייד גדולה (אם יתגלה שבאמת עבדו עלי - אפרסם את השם) בעקבות פרסום של של רכב מהדגם המדויק אותו אני מעוניין לרכוש.

כבר בתחילת השיחה הנציג ציין כי מחירון הרכב כבעלות פרטית: 44 אלף שח.

אמרתי מיד לנציג שהרכב המדובר הוא בבעלות של ליסינג פרטי ולכן חלה הפחתה של 10 אחוזים במחיר הרכב על פי מחירון לוי יצחק, לפיו הם עובדים.

הנציג שמר על קור רוח והתעקש על כך ש"ליסינג פרטי זה בדיוק כמו רכב מהסוכנות ולא חלה עליו שום ירידת ערך".

גם חזרה על טיעוניי לא גרמה לנציג איזושהי חוסר נוחות.

באותו רגע אני מרגיש שמנסים לעקוץ אותי, אומר לנציג תודה רבה והולך לדרכי.

האם הנציג צדק? האם באמת לא קיימת שום הפחתה בגין ליסינג פרטי? רפרוף שלי במחירון לוי יצחק העלתה תמונה שונה לחלוטין... ואם באמת אין שום הפחתה, אז למה בעצם שמישהו יילך על רכב בבעלות ליסינג קודמת?

אודה אם תעשו לי סדר בבלגן.

פורסם

למחירון הרכב של לוי יצחק ישנה משמעות חוזית במקרה ביטוחי, אך בכל הקשור במכירה או קניית רכב זה בסך הכל מספר שאמור לייצג את שווי השוק של הרכב - נקודת פתיחה למשא ומתן. אותו סוכן יכל לדרוש ממך גם 100 אלף שקל, זכותו לדרוש, זכותך לא לקבל.

פורסם

ניסה לסדר אותך... אם באמת המחירון של רכב פרטי הוא מה שאמרת והנציג לא הוריד מימנו את ההפחת הנדרשת הרי שניסה לסדר אותך. ברשיון הרכב רשום ליסינג/שקר אחר כל שהוא ולכן יש להתחשב בזה... בקיצור רכב קונים רק מפרטי ולא מליסינג!

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

ch2856

בוודאי שזכותם לדרוש כל מחיר העולה על רוחם.

נושא השאלה עוסק בהאם הייתה הטעיה לגבי מחיר המחירון שנאמר לי (המהווה בדר"כ נקודת פתיחה למשא ומתן).

פורסם

שיטה ידועה. אומרים "מחירון 60 אצלנו 20", רק שמחירון 60 זה רכב פרטי, יד 00, 10KKM. אצלינו זה רכב ליסינג, יד 03, 202KKM.

משכנתא זה קל

פורסם

גם אני נתקלתי בשיטה הזו בעצמי לפני מספר שנים שהלכתי עם החברה לקנות לה רכב.

נכון שחברת הליסינג יכולה לבקש איזה מחיר שהיא רוצה, אבל בעיני התנהגות כמו שפות"ש תיאר היא בהחלט עמוק בתחום האפור שנוגע בהטעיית הצרכן. אני לא הייתי קונה שם.

אגב, בסוף החברה רכשה בהמלצתי רכב מבעלות פרטית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
שלום לכולם,

אמרתי מיד לנציג שהרכב המדובר הוא בבעלות של ליסינג פרטי ולכן חלה הפחתה של 10 אחוזים במחיר הרכב על פי מחירון לוי יצחק, לפיו הם עובדים.

הנציג שמר על קור רוח והתעקש על כך ש"ליסינג פרטי זה בדיוק כמו רכב מהסוכנות ולא חלה עליו שום ירידת ערך".

גם חזרה על טיעוניי לא גרמה לנציג איזושהי חוסר נוחות.

באותו רגע אני מרגיש שמנסים לעקוץ אותי, אומר לנציג תודה רבה והולך לדרכי.

האם הנציג צדק? האם באמת לא קיימת שום הפחתה בגין ליסינג פרטי? רפרוף שלי במחירון לוי יצחק העלתה תמונה שונה לחלוטין... ואם באמת אין שום הפחתה, אז למה בעצם שמישהו יילך על רכב בבעלות ליסינג קודמת?

אודה אם תעשו לי סדר בבלגן.

או שניסו לעבוד עליך, או שהנציג לא מקצועי (או שהאכילו אותו לוקשים במקום העבודה שלו)

נתקלתי בהרבה נציגים של חברות ליסינג שגם מוכרים רכבי 0 ק"מ בטענה שבמכירה אין לכך משמעות כי אין רישום ברישיון הרכב תחת סעיף "מקוריות" שהרכב היה בהחכר\השכרה. זה כמובן לא נכון כי גם אם זה לא מצויין שם, עדיין הבעלים הראשונים של הרכב הם חברת ליסינג ובמקרה ביטוחי יש לכך משמעות לא מבוטלת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה הכוונה שלך ליסינג פרטי (מימוני או תפעולי נהג יחיד)?

בכל אחד מהסיטואציות הנ"ל בקש מהמוכר מסמך שמגבה את דבריו, אחרת במקרה של תאונה חברת הביטוח תתיחס לזה כ- ליסינג תפעולי עם 22% הורדה.

בכל אופן הנציג טועה ומטעה, על רכב ליסיניג יש הורדה וגובה ההורדה תלוי לפי איזה סוג ליסינג זה היה.

• תוכן חדש...