Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבנתי תודה :)

בכל מה שנוגע לטיפולים ברכב אני פחדן ברמות אחרות.

בכל אופן, היום נסיים את כל העניין של הביטוח, ומחר נתחיל להזיז את העניינים.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

פחד הוא מרכיב חשוב בדרך להצלחה. הרי כולנו התחלנו את ההתעסקות בתחום כפחדנים וזה לגיטימי לחלוטין...ברגע שאתה מתחיל את ההתעסקות בקטנה אתה כבר נישאב לתוך זה ומוצא את עצמך ביום בהיר אחד מבצע אוברול..:)

פורסם

אוקיי אז אשפזתי את האוטו היום במוסך :)

מצב רצועות האביזרים- יבשות למדי וכבר עם סדקים. אם אפשר להשליך מהמצב שלהן על מצבה של רצועת התזמון כנראה שעשיתי בשכל.

בנוסף לרצועות אני מחליף גם משאבת מים, ועושה טיפול 10K כולל פלגים.

התעקשתי גם על חלקים מקוריים בלבד (לא יודע אם בצדק אבל רע זה בטוח לא יהיה :o )

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

באיזה מוסך אשפזת את הרכב?

בקש נטו לשם סקרנות את המשאבת מים הישנה שלך, אני סקרן לראות מה מצבה .

כמובן אם יתאפשר לך.

פורסם

CRAP, ראיתי את ההודעה רק עכשיו.. ולא לקחתי את המשאבה הישנה :(

בכל אופן, הטיפול בוצע במוסך ruski באשדוד. אחי מכיר את הבעלים וקיבלתי יחס ושירות מעולים.

לא יודע אם עלה לי יקר או זול אבל אני אפרט מה החלפתי ואת העלות:

טיימינג + רצועות אביזרים, משאבת מים, טיפול 10K מלא שכולל את הפילטרים, שמן וגם פלאגים.

והתעקשתי שהכול יהיה מקורי ולא תחליפי. הכל כולל הכל עלה 2450 אחרי מע"מ.

תחליפי היה חוסך לי קצת לא קריטי..

אגב, אנדריי הבעלים של המוסך (אחלה גבר), נגנב על האוטו :) הוא הרעיף שבחים על רמת האחזקה של הבעלים הקודם.

פורסם

לא רואה צורך לשים הכל מקורי חוץ מפילטר שמן כמובן. חלפים לא מקוריים כולל טיימינג ומשאבת מיים היו עושים יופי את העבודה מניסיון של לא מעט התעסקויות בלאנסרים שתענוג ופשוט לטפל בהם. היית יכול לחסוך קרוב לאלפייה אבל זה כבר מאחוריך והעיקר שאתה מבסוט!

פורסם

מאור, גם פילטר אויר בלנסר צריך להיות מקורי, מנסיון.

פילטר תחליפי קטן בספר מילימטרים מהמקורי, ואינו אוטם לגמרי את התיבה בה הוא יושב. תשווה פעם בין תחליפי לבין מקורי ותוכל לראות הבדל בעין בגודלם.

פות"ש- גם לי יש לנסר כמו שלך שנת 2009 דור ישן, עם 80 אלף ק"מ, אתמול בוצעה בה החלפת רצועת טיימינג, משאבת מים, נוזל קירור ורצועות מנוע בעזרתו של אסף מהכנופיה, שכמו תמיד מצדיק לגמרי את ההמתנה לעבודה איתו, אני רכשתי משאבת מים של NISSAN, קיט טיימינג של GMB , רצועות מנוע של BANDO ונוזל קירור MAX LIFE אדום של וולולין.

הטיפול בוצע ביסודיות האופיינית לאסף (יחד עם עוד כמה חברים טובים), עם הרבה הסברים לגבי כל פעולה שמבוצעת.

מקסיזם- לעניין משאבת המים, אצלי נוזל הקירור יצא ירוק נקי, המשאבה היתה במצב טוב, עם מעט מאוד נקודות חלודה מינוריות, גם הרצועה הייתה במצב טוב ללא סדקים. (הייתי מצלם לך אבל לא נעים לי לחטט בפח האשפה)

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם (נערך)

אכן אני מבסוט, וסתם התחשק לי לפנק את האוטו ברכיבים מקוריים עדיף או לא הזמן יגיד :D .

אגב, אסף התותח הציע גם לי עזרה, אך לצערי אני אדם די עסוק בימות השבוע, ובשבתות אני לא נוסע ולכן נאלצתי בצער רב לדחות את הצעתו האדיבה.

אגב, שאלה קטנה שעלתה לי לראש קצת אחרי הטיפול.

כשמחליפים משאבת מים, כל המים נשפכים? או רק מה שבמנוע? ז"א אתם חושבים שיש מצב שהוא ערבב לי 2 סוגי מים שונים באוטו?

בנוסף, אני צריך לשאול איזה מים הוא שם לי? (לשם הוספה עתידית אם יצטרך) או שכל מים ירוקים יעשו את העבודה?

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

שמחליפים משאבת מיים המיים שבבלוק המנוע יוצאים כולל המיים שבמערכת הקירור נמצאים מעל לגובה המשאבה. לא כל מיים ירוקים יתאימו כי יש מיים ירוקים עם צבע מאכל שעלותם 20 שח לגלון. נוזל איכותי הוא לא זול כגון הפרסטון שעולה כ 40 שח לגלון.

• תוכן חדש...