Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 208 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתקלתי באחד המגרשים בהצעה מאוד ״מפתה״..

פיג׳ו 208 חדש 2015,יד ראשונה פרטי, עבר 4,500 ק״מ

הרכב עבר תאונה מאחור, החליפו לרכב פגוש אחורי, וזה מה שרשום מהבדיקה..

תיקון תאונה מאחור, כיפופים פח אחורי ותא מטען, לחיצות בפח, תיקוני פח וצבע, הוחלפו חלקי מרכב פגוש+ פנימי לפגוש.

חשוב לציין, הרכב ניראה חדש לגמרי, מבחוץ ובמפנים.

מחירון שלו 82,200

הצעה של הסוחר 64,000 (לפני מיקוח)

ככל הניראה הרכב היה באובדן להלכה, ונמכר למגרש מכלל לביטוח.

התאונה לפי תמונות והבדיקה לא ניראה לי קיצונית. ולכן הצעה מאוד מפתה..

אשמח לשמוע ממכם חוות דעת.

האם כדאי ללכת על זה?

פורסם

הדעה שלי היא למה להיכנס למיטה חולה שיש לך איביזה חדשה ב 72000 ש"ח ואם תבדוק אולי עדיין יש מבצע על הפיג'ו הזו ב 65000 ש"ח חדשה מבחברה. למה להתעסק עם רכב שעבר תאונה קשה והורד מהכביש או בכלל למה לקנות רכב 2015 במחיר הזה כשיש לך חדש מהחברה?.

ואיך הוא היגיע למחירון 82000? האם בדקת את זה מול מחירון לוי יצחק לפי הדגם?.

עצה שלי: יש שפע של רכבים בשוק ובמחיר הזה אפר לקנות חדש מהחברה עם אחריות וראש שקט וגם רכב בלי תאונות.

פורסם

בכל מקרה לא הייתי קונה רכב שעבר תאונה כשבמחיר הזה או קרוב אליו יש רכבים חדשים/כמעט חדשים ובלי תאונות.

השוק מוצף, מניח שלא תהיה לך בעיה למצוא רכב שמור בתקציב שלך.

פורסם

גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים.

עזוב את ה"בונבוניירה".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

IMG_8313.JPG

זאת התאונה שהייתה, האם זה ניראה רציני?

התקציב שלי באיזור 60,000 שקל

איזה רכב דומה (וגם אוטמטי שעבר רק 4,500 ק"מ) אני יכול לקנות היום בסכום הזה?

ברור לי שיש כאן ירידת ערך,

אחרי שנתיים אם אני ירצה למכור אותו, ברור לי שאני ימכור אותו מתחת למחירון.

אגב, יש אחריות ייצרן עד 2018

השאלה מה יהיו ההשלכות של "עבר ביטוחי" האם אני יכול לבטח את הרכב? הבנתי שבכלל ביטוח לא יבטחו לי אותו.

פורסם

קשה לדעת על סמך תמונה וצריך לראות ד"ח שמאי אבל שוב, חבל לך בשביל הפרש קטן להתעסק עם רכבים כאלו.

עריכה: אגב, רכב מבוקש וטוב בד"כ לא יגיע לטרייד אין כי אפשר יהיה למכור אותו בקלות לבד. אני הייתי מנסה אולי לגשת לטרייד אין של יבואן או חברת ליסינג גדולה כמו אלדן ולא למגרשים קטנים.

פורסם

מנוע 1.2 טורבו החדש עם גיר יפני

110 כוח סוס

בתמונה רואים כיפוף של פגוש פנימי, שאותו החליפו כמובן.

כרגע אחרי התיקון הרכב ניראה כמו חדש.

פורסם

20% ואתה עוד בכלל חושב על הרכב הזה? אנשים ששומעים נזק של 6% ופחות בורחים כמו מאש. 20% זו לא פגיעה קלה, זו פגיעה קשה מאוד שיש לה השלכות בטיחותיות מעבר לעובדה שהסיכויים שלך למכור בעתיד קטנים מאוד.

תברח ומהר. אל תהיה כמו דג בורי שרץ לרשת של הדייג.

• תוכן חדש...