Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני וזוגתי חוגגים שנה ממש בקרוב ואני מעונין למסד את הקשר ולכרוע ברך.

אך יש לי מספר דברים שאינני סגור אליהם.

1. תמיד היא אמרה לי שחשוב לי שהמשפחות יהיו חלק מהתהליך - איך אני בכלל מספר את זה להורים שלה? (מה אני אומר... )

2. היכן באיזור חיפה\קריות כדאי לעשות את זה שיראה יפה ובהפתעה? יש המלצות?

3. האם יש המלצה על חנות תכשיטים מומלצת באיזור חיפה?

שאמח לכל טיפ.

פורסם

אני רק שאלה:

איך אתה מתקדם לשלב האחרון במערכת היחסים מבלי שאתה מרגיש בנוח לדבר עם ההורים שלה על זה?

פורסם

ראשית מזל טוב.

שנית - אל מלא רחמים

שלישית - קודם תכרע ברך, תקבל תשובה (חיובית או שלילית) ומשם תמשיכו ישר למשפחה שלה ולמשפחה שלך.

בהצלחה.

השם יקום דמך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך קודם לספר להורים שלה,קודם כול אתה מציע לה ואז היא כבר בטוח תתקשר ותספר להורים,לחברות...

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני רק שאלה:

איך אתה מתקדם לשלב האחרון במערכת היחסים מבלי שאתה מרגיש בנוח לדבר עם ההורים שלה על זה?

אני חושב שהוא מתחתן איתה ולא עם ההורים שלה, תקנו אותי אם אני טועה.......

פורסם

עוד אחד נפל

מה יש לספר להורים לא כ"כ מובן לי?

אני פשוט הזמנתי את ההורים שלי לחתונה ובזה נגמר הסיפור למה ההורים שלי צריכים להתערב בתהליך ?

פורסם
אני חושב שהוא מתחתן איתה ולא עם ההורים שלה, תקנו אותי אם אני טועה.......

לא אמרתי שמתחתן עם ההורים, אבל לדעתי אמור להיות קשר כלשהו שמרגישים בו בנוח, אחרי הכל הם יהפכו להיות משפחה.

עוד אחד נפל

מה יש לספר להורים לא כ"כ מובן לי?

אני פשוט הזמנתי את ההורים שלי לחתונה ובזה נגמר הסיפור למה ההורים שלי צריכים להתערב בתהליך ?

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

גם חברה שלי ככה, רוצה שההורים שלה ידעו לפניה, מין קשר משפחתי מוזר כזה של העמים יוצאי ברית המועצות.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

דווקא נשמע לי יותר קטע של דוסים..

יוצאי ברית המועצות לא סופרים יותר מידי את ההורים כשזה מגיע ליחסים בינו לבינה.. חוץ מיוצאי קאווקז וכאלה..

יום טוב גם לך

פורסם

לגבי הטבעת. אם אתה לא יודע בדיוק (!!!) מה היא רוצה. עדיף לחסוך את הקניה ולחכות לה שתבחר.

כשאני הצעתי לפני כמה שנים טובות קניתי טבעת יחסית זולה אבל עם חריטה בשביל ההצעה ולאחר מכן הלכנו לבחור טבעת יחד. הטבעת הזולה נשארה כמזכרת איפשהו בקופסת הנוסטלגיה.

פורסם

באמת? יש קטע כזה ליוצאי ברית המועצות? לא שמתי לב למשהו מגמתי.

בנושא הטבעת, תלוי בבת זוג שלך, אם יותר חשוב לה המראה מהכוונה תבחרו יחד, אם מבחינתה המחווה הרומנטית וההשקעה בבחירה לבד חשובה יותר ממראה הטבעת אז פעל בהתאם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נראה לי שאני האהבל היחיד כאן שהלך לחמו וחמותו והודיע להם שהוא מתכוון להציע נישואים לבת שלהם...:roll:

נראה לי יותר מכובד ככה,האמת-גם היום בראייה לאחור אני חושב שזה המעשה הראוי.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...