Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי קלטת וידאו עם קליפים ישראליים שהכנו במגמת תקשורת בתיכון. המרתי אותה לדיגיטלי והעלתי ליוטיוב. לא עברו 2 דקות (באמת) וקיבלתי 8 תביעות על הפרת זכויות יוצרים כי הוא זיהה את קטעי המוזיקה שהופיעו בסרט.

בגלל אחת התביעות (תודה לך עברי לידר) הסרטון נחסם בישראל, ככה ששיתוף הסרטון ירד מהפרק :?

מה עושים במצב הזה? איך אפשר להעלות את הקליפים ליוטיוב בלי צרות?

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם תשתחרר ממאסר ואז נתקדם ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אתה רוצה את פס הקול המקורי שלך בסרט, עדיף לך להשתמש בשירות סרטים אחר כמו daily motion

להתעקש עם גוגל זה להלחם בטחנות רוח.

פורסם

זה קרה לחברה שלי והיא החזירה את זה איכשהו אמרה לי שיש אופציה לסמן שזה לא למטרות רווח או משהו כזה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

זה קרה לי עם כתבה שהשתתפתי בה בערוץ 10.

העליתי אותה ליוטיוב וישר קפצו לי התראות שאומרות שאני חייב לאפשר להם לשים פרסומות ושהיוצר המקורי ירוויח.

מה אכפת לי? אז עשיתי ועזבו אותי בשקט.

כל עוד אתה לא מתווכח עם גוגל הכל בסדר.

• תוכן חדש...