Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכורי היקר, חוקר ומפתח דרכים להשמדת מוצרי טכנולוגיה במקצועו, טוען ש"לא עשה כלום. רק ריבוט לטלפון. ואז הטלפון נכנס ללופ של ריבוטים. אז הוא החליט להוציא את הסוללה ולהחזיר. ואז קיבל את המסך הזה:"

IMG-20160530-WA0001.jpg

PSOD לא ידעתי שלאנדואיד יש אספירציות מיקרוסופטאיות :-P

כרגע, אחרי הוצאת סוללה נוספת, הטלפון נתקע על הלוגו, או לפעמים מעלים אותו ומשאיר תצאורה אחורית דולקת.

חיפשתי ברשת, וראיתי המון סרטונים, בשפות שאני לא דובר (חלק קטן היה באנגלית, ובכ"ז לא הבנתי:oops:) שמראים בדיוק את אותה הבעיה, ואיך פותרים אותה.

זה משהו עם חיבור למחשב. אבל עם איזו תוכנה?

הילד שלח אותי לכאן. כבר יודע שכאן יודעים הכל.

*הטלפון עדיין באחריות של רונלייט, אני חושב.

** יש מעבדה לניידים 3 קומות מתחת למשרד שלי. אם זה נורא מסובך ומסוכן לעתידו של המכשיר, גם לשלוח אותי לשם זו תשובה מקובלת. יעלה לי פחות מלשמוע את הבכי על אבדן המידע השמור והלא מגובה שנמצא על המכשיר, כשאני אנסה לבד ואפשל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הגיע הזמן לצריבת fastboot

מתכנן לעשות לבד או לפנות לרונלייט?

נ.ב.

המידע הלא מגובה - ז"ל

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...