Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנס לאתרים של החברות הגדולות כמו castrol, valvoline שם יש מנוע חיפוש שיציג לך את הדגם המתאים לרכב הספציפי שלך.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

פורסם

הגיר פחות בררני ביחס לצמיגות השמן.

להערכתי כל שמן בצמיגות הנעה סביב זו הדרושה, קרי 75, 80 חד דרגתי או "קר" ו 80-90 ל"חם" בתקן GL-5 יעשו את העבודה, רצוי סינטטי מלא.

הסיבה שפיאט ממליצה על TUTELA היא בגלל שיתופי פעולה כאלה ואחרים, אאל"ט טוטלה ו Selenia הם מותגים מבית פיאט, כך שההמלצה על השמן הזה מובנת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רכשתי את השמן שרועי המליץ עליו. תודה רבה, רועי. ממש עזרת לי.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

התכוונתי לרועי עוזרי. :oops:

אך אני מודה גם לך על הקריאה בפורומים והנכונות לעזור, האתרים שהבאת לצערי לא שולחים לארץ או שולחים לארץ עם עלות משלוח שאצטרך למכור כליה כדי לממן. :lol:

פורסם
פה זה יוצא לך 155 ש"ח ל 2 ליטר שמן כולל משלוח.

לא נשמע כזה יקר.

המשלוח לארץ לפי מה שרשום כאן :

https://www.shop4parts.co.uk/?name=pages&page=Delivery_Information#ISR

יעלה 25 פאונד, בנוסף ל-17 פאונד בעבור שני ליטר שמן. סה"כ 42 פאונד שהם בערך 235 שקלים.

קניתי את השמן שרועי הביא ב-130 שקלים, אני מרשה לעצמי להניח שהשמן שרועי עוזרי המליץ עליו אפילו יותר איכותי מ-tutela.

• תוכן חדש...