Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על מה אתה מוכן לוותר במכונית תמורת משהו שחשוב לך?

shayy
שימו לב! השרשור הזה בן 3064 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

על אלו 3 דברים מהרשימה את/ה מוכן/ה לוותר תמורת אחד מהדברים באותה רשימה:

- 1" בג'אנט (מוותר=פחות, מקבל=יותר)

- מולטימדיה - מסך טאצ' גדול, BT וסאונד איכותי.

- ESP

- הגה חשמלי / הגה הידראולי

- 10% ביצועים (כ"ס, מומנט)

- גיר אוטומאטי

- 10% צריכת דלק

- 10% תפוקת מזגן

- סאנרוף

- 10% מרחק בלימה

- 20% מרווח טיפולים (ויתור=קיצור, תמורה=הארכה)

- 10% בידוד רעשי דרך

- 20% תקופת אחריות (רק מי שרוכש חדשה)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מוכן לוותר על גיר אוטומטי , על תפוקת המזגן, על סאנרוף, בידוד רעשי דרך.

תקופת אחראיות גם מוכן לוותר.

דברים שאני לא יוותר עליהם את קטע בטיחותי כמו מרחק בלימה, יכולת אחיזה , ביצועים וכל שאר הדברים הנלווים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לוותר על שלושה דברים בשביל לקבל אחד?! תודה, ביבי, אבל לא תודה. יש איזה יצחק בוז'י אחד, הוא ישמח לעסקאות כאלה...

אני מוכן לוותר על אחד תמורת לקבל אחד.

- צריכת דלק תמורת תפוקת מזגן. ה-10% האלה זה בדיוק מה שאני צריך בימים קשוחים במיוחד, וצריכת הדלק תהיה סבירה גם אחרי הוויתור.

- אני רוצה להגיד שבא לי מולטימדיה טובה עם BT, אבל קניתי אזניה ואני לא באמת צריך מסך מגע ומצלמת רוורס. חוץ מזה אני לא רואה על מה הייתי מוותר מהרשימה, עדיף לוותר על 2000 שקל.

- אפשר לוותר על אינץ' בג'אנטים כדי לקבל 10% נוחות? אם כן, אני לוקח. לפחות פה, במציאות הברקסים שלי לא יכנסו בג'אנט קטן יותר...

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מוכן לוותר על גיר אוטומטי , על תפוקת המזגן, על סאנרוף, בידוד רעשי דרך.

תקופת אחראיות גם מוכן לוותר.

דברים שאני לא יוותר עליהם את קטע בטיחותי כמו מרחק בלימה, יכולת אחיזה , ביצועים וכל שאר הדברים הנלווים.

אתה רציני או שאשאל זאת עוד חודש?

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשמחה הייתי יורד בקוטר ג'נט תמורת צמיגים בעלי חתך גבוה יותר, ונוחות נסיעה גבוהה יותר.

מולטימדיה תמורת הנחה במחיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אם אני מוותר על הגיר האוטומטי, אז אני אוטומטית מקבל צריכת דלק טובה יותר וביצועים טובים יותר בלי לבקש כלום.

אז נגיד שעל מרחק הבלימה אני מוכן גם לוותר (הרכב שלפני יסבול יותר) ועל בידוד (נגביר טיפה את המוזיקה).

ועכשיו אני יכול לבחור יתרון מהרשימה כי וויתרתי על 3.

יוצא שוויתרתי על 3 דברים וקיבלתי 3 דברים.

דפקתי את המערכת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

3 דברים לוותר תמורת אחד, לא תודה, במיוחד כאשר קונים רכב חדש (משומש פשוט לא מעניין אותי).

את האמת לא מבין את הסקר הזה.

אני לדוגמה, רוצה את כל הרשימה הזאת ברכב שאני קונה, כל הדברים עבורי חשובים, אולי רק חוץ מההגה, מצידי שיהיה הידרו', כמו שהיה מקובל הרבה שנים, ולא מהחדשים החשמליים, זה לא מפריע לי, אבל כל השאר - בקניית רכב חדש, אני אשתדל לקבל את כל הרשימה הזאת ואף יותר, בתקציב שמתאים לי, עם קצת פלוסים או מינוסים לפה ולשם.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מוותר על סאנרוף בלי לקבל תמורה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו שמתילב שתמורת הוויתור מקבלים משהו אחד. עסקה מאוד לא משתלמת.

כל הדברים עבורי חשובים, אולי רק חוץ מההגה, מצידי שיהיה הידרו', כמו שהיה מקובל הרבה שנים, ולא מהחדשים החשמליים

הגה חשמלי הוא זה שמפריע. אני עוד לא ראיתי PETROLHEAD שלא ישמח להגה כוח הידראולי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3064 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...