Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

פרקתי משאבת מים ממיני מיינור 1000 78 כדי להחליף אותה (המנוע A-Series דומה לכל הרכבים ממשפחת מוריס- אוסטין כמו מוריס מיינור אוסטין 1100 ועוד)

מראש המנוע מעל משאבת המים מחובר מתאם בצורת צינורית מתכת עם הברגה (BY PASS HOSE ADAPTOR) שאליה מתחברת צינורית גומי קצרה המתחברת בקצה השני למשאבת המים

לאחר פירוק משאבת המים התברר שהמתאם שהוזכר למעלה מתפורר וסתום לגמרי.

הצלחתי לפתוח את הסתימה עם מברג.

עכשיו אני מעוניין לחלץ את המתאם הזה ולהרכיב חדש אבל הבעיה שהצינורית כבר לא בולטת החוצה מראש המנוע ואין איך לתפוס אותה.בנוסף הגישה קשה - הראש מורכב .

חשבתי על חולץ שאולי אפשר להכניס עם הברגה שמאלית שיוכל להבריג החוצה את שארית הצינורית אבל סט כזה לפי אתר חנות שמצאתי -סט חולצים(של 6 מידות )אמור לעלות 650 ש"ח ולא בטוח שיעזור.

יש למישהו עוד כיוונים לקנות כזה חולץ ? הקוטר הפנימי בסביבות 8-9 מ"מ

אני מעדיף לא לפרק את הראש בשביל זה למרות שיכול להיות שזו תהיה הדרך היחידה.

במוסך המליצו לי פשוט לסתום את הפתח עם פרופוקסי-אני מעדיף לנסות להשאיר את הסידור המקורי.

מצורפות תמונות של ראש מנוע מפורק של מוריס מיינור שזהה לזה של המיני מקישור שמצאתי שם ריתכו T לצינורית -כאן הראש הפוך והגישה טובה -המצב שהראש מורכב הרבה פחות נוח.

http://www.mmoc.org.uk/viewtopic.php?f=4&t=46319&start=0

וגם תמונות של הצינורית המתאם ,המשאבה וחולצים שמצאתי באינטרנט.

אשמח לרעיון

תודה רבה

ניר

משאבת מיים עם יצ&#.jpg

סט חולצי צינורו&#1.jpg

צינורית מתכת-מת&#1.jpg

ראש מנוע עם צינו&#.jpg

עריכה אחרונה על ידי N.Y

NIR .Y

פורסם
מוזמן לבוא ולהשאיל סט חולצים עם הברגה שמאלית.

תודה רבה זה יכול לעזור מאוד

אצור קשר בפרטי

ניר

NIR .Y

• תוכן חדש...