Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן להחליף מקרר, אחרי סיבוב בכמה חנויות אני לא מצליח להבין מה ההבדלים בינהם הכל נראה לי אותו הדבר רק העיצוב שונה.

אשמח להלצה למקרר עד 6000 שקל במידות מקסימליות של רוחב 88 גובה 183

תודה

ליאור

פורסם

לא רשמת העדפות לגבי סוג המקרר.

מקפיא עליון/תחתון? האם יש נוהג להקפיא הרבה מוצרים?

אם מדובר במקרר מבנה רגיל וגודל 545 ליטרים מספיק, אני ממליץ על שארפ. משהו כזה

http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/7DESJS3550W

לי בבית יש מקרר של blomberg מקפיא תחתון 600 ליטרים ואני מרוצה מאוד, שירות ברימאג עוד לא בדקתי. אותו מקרר נמכר תחת סמל של beko

http://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=e-fridge&productid=859601

למרות נפח ענק הוא מתאים למידות שרשמת. הסידור הפנימי מוצלח לטעמי - מקפיא זה מגירות, סירים גדולים נכנסים למקרר בלי בעיה, מגירות לירקות ולגבינות גדולות .

זה מקרר הכי גדול במחיר שלו ולא מסורבל מבחינת המידות.

מסמונגים גבוהים מדי למה שרשמת, ל lg יש כמה דגמים מוצלחים שמתאימים למידות שלך.

תיגש לחנויות ותראה איך נראה כל אחד מהם, סידור פנים, חומרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

להוסיף לדברי ירחמיאל - צריך לציין את עומק המקרר.

לפני שנה החלפתי מקרר 650 ליטר למקרר 850 ליטר שנכנס לאותה נישה - אבל המעבר לידו הפך הרבה יותר צר, וכאשר צריך להוציאו מהמקום זו כבר בעיה כיון שיש מולו דלפק שיש קבוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...