Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שמ.י.ק.י ברקוביץ שיחק במכבי ראשון, הוא היה מגיע על אלפא 164 שחורה יפיפה.

והיה גם את קורקי נלסון, 2.10 ונהג ברנו 19, היה מצחיק לראות אותו נכנס פנימה ואף פעם לא הבנתי איך הצליח לנהוג בה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

כל שחקני מכבי ת"א בכדורסל נסעו תמיד ברנו, ומאוחר יותר בניסאן.

עו"ד שמעון מזרחי היה החתן של קרסו.

אני זוכר את הרנו 18 טורבו של ארל וויליאמס וה 19 של גיא גודס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

גם שמעון נסע ברנו לגונה

תמיד הצחיק אותי לא יודע למה

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בשנות ה-60 המוטו היה שהסחקנים חובבנים, לא מקצוענים.

אאל"ט גם שחקני הפועל חיפה (שבאותם ימים היתה קבוצת צמרת) זכו להיות חברי, או לפחות עובדי, אגד.

ניר דוידוביץ היה שכן שלי כמה שנים, נהג בסיוויק ירוקה שהספרות האמצעיות במספרה היו 001. ואני חייב לציין לזכותו את ההתיחסות הטובה שלו לכמה ילדים קטנים בבניין - אחד מהם שלי - שהטרידו אותו לא מעט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ציפור לחשה לי שבזמנו ג'ובאני רוסו נהג ברחבי חיפה באופל טיגרה אדומה, היחידה שהייתה באיזור. ככה תמיד כשראו טיגרה אדומה ידעו שזה מר רוסו.

פורסם

תודה על ההעלאה, בהחלט מעלה חיוך.

דוד פיזנטי בהפועל תל אביב? הוא לעולם יהיה מזוהה עם מכבי נתניה (הי"ד).

נוסטלגיה.

לדעתי תמיד יהיה מזוהה עם חומוס

-

פורסם
ציפור לחשה לי שבזמנו ג'ובאני רוסו נהג ברחבי חיפה באופל טיגרה אדומה, היחידה שהייתה באיזור. ככה תמיד כשראו טיגרה אדומה ידעו שזה מר רוסו.

גם אני מכיר את זה. הייתה עליו כתבה באחד הגיליונות הראשונים של "הגה".

במה השחקנים בארץ נוהגים היום?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...