Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחן קליל ומשעשע של Car Throttle שבו אתם צריכים לבחור מבין זוג מכוניות מי לדעתכם מהירה יותר על הרינג.

ספויילר קטן: זה לא מה שנראה לכם טריוויאלי.

https://www.carthrottle.com/post/can-you-identify-the-fastest-car-around-the-nurburgring/

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

האמת,ברב המיקרים זה פשוט מראה 2 דברים,

1.שמותגים מסויימים שאינם נתפסים כמותגי מירוץ (שברולט,מרצדס) עשו שינוי דרמטי בשנים האחרונות

2.הקפיצה הטכנולוגית פשוט היסטרית כאשר רכבים עממים מודרנים נותנים פייט לרכבים אקזוטים מלפני עשור.

*ואולי דבר נוסף ששווה לציין,לפני עשור לא הייתה אובססיה כזאת לזמני הקפה ברינג כמו היום,מה שגורם לייצרנים מסויימים לפתח דגמים ספציפים במיוחד בישביל המשימה הזאת.

Porsche 944 turbo

פורסם

100 אחוז הצלחה

HOW YOU COMPARE TO OTHERS

• 90-100%4,605 people
  • 80-89%2,755 people
  • 70-79%4,506 people
  • 60-69%6,745 people
  • 50-59%7,735 people
  • 40-49%6,307 people
  • 30-39%3,571 people
  • 20-29%1,339 people
  • 10-19%328 people
  • 0-9%37 people

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

60-69% :p

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

*ואולי דבר נוסף ששווה לציין,לפני עשור לא הייתה אובססיה כזאת לזמני הקפה ברינג כמו היום,מה שגורם לייצרנים מסויימים לפתח דגמים ספציפים במיוחד בישביל המשימה הזאת.

קלעת בול. בשלב מסוים במבחן אתה מבין שצריך ללחוץ תמיד על התשובה הלא-צפויה...

עם המנוע והמתלים המתאימים, גם משפחתית לשעבר תעקוף פרארי ״מהסוכנות״. :lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

2.הקפיצה הטכנולוגית פשוט היסטרית כאשר רכבים עממים מודרנים נותנים פייט לרכבים אקזוטים מלפני עשור.

לפי דעתי זה הדבר הבולט ביותר מתוך ה"מבחן" הזה.

קח דוגמא סתמית של פורד פוקס RS החדשה, מכונית משפחתית חמה ולא יקרה במיוחד (כמעט בכל מקום שהוא לא ישראל) עושה 4.7 שניות למאה, 0.3 שניות מהירה יותר מהפרארי טסטהרוסה האגדית של שנת 85. וזה עוד לפני שמדברים על הפער במהירות בעולם האמיתי עם הצמיגים, מתלים ושאר השיפורים גדול בהרבה וכמובן עם השיפור בבטיחות ואינסוף הפיצ'רים שנוספו מאז.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

100%

אבל זה בגלל שאני מכיר את הרשימה.

כן, זה מעניין, ידעתי שהרבה אמריקאיות קבעו שם זמנים טובים לאחרונה, אבל מפתיע באמת לגלות כמה.

האמת,ברב המיקרים זה פשוט מראה 2 דברים,

1.שמותגים מסויימים שאינם נתפסים כמותגי מירוץ (שברולט,מרצדס) עשו שינוי דרמטי בשנים האחרונות

אתם קצת טועים, חלק נכבד מהרכבים האמריקאים הם בני 10+

והם קבעו זמנים מטורפים, רק בזמן האחרון חלק מהאירופאיות שברו אותן.

Detailer.gif
פורסם

הגעתי ל70%.

בהחלט בחרתי את האנדרדוג לכאורה בכל שלב

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

80%-89%

המוסטנג וה-F1 הפילו אותי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...