Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מגבים שמשנים מהירות בתלות במהירות הנסיעה זה דבר מאוד נחמד. לא יודע מדוע כל היצרנים לא מיישמים אותו.

מצד שני, אולי זו התשובה: ידית לפיז'ו שיש לה את הפונקציה הנ"ל (סטנדרטי בכל הדגמים אחרי 2001-2002) עולה בדיוק פי 10 ממה שעלתה ידית ליונדאי...

ידית מקורית עבור גולף דור 5 עם כול הפונקציות עולה כ-700 שקלים בצ'מפיון. ניתן לרכוש ידית OEM באיביי ב-400-300 שקלים.

הפונקציה של שינוי מהירות הניגוב בהתאם למהירות הנסיעה הינה מובנת במחשב הנוחות או מודול אחר ולא ממש בידית חוץ מאשר מתג הפעלה מתאים.

לך תבין את מדיניות התמחור של VAG. לפעמים חלק פשוט הרבה יותר מידית הווישרים עולה כפול.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

תודה על השיתוף!

בוקי,

אני מניח שזה תלוי בשנתון וגם ברמת הגימור, כי לי יש גטס מודל 2008 (דצמבר 2007) מחברת השכרה שהגיעה עם הידית הפשוטה, בגלל רמת גימור בסיסית ביותר ;)

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
  • 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בתור בעלים של גטס שסבל בחורף שעבר וקילל את מהנדסי יונדאי בכל טפטוף קל של גשם, אין ספק שמדובר בפונקציה טריוויאלית שמספקת איכות חיים במחיר שווה לכל נפש . תודה elians על שאתה שומר את הגטסיות שלנו מודרניות ככל הניתן, ועל ההשקעה במדריך פשוט וברור.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

פורסם
בתור בעלים של גטס שסבל בחורף שעבר וקילל את מהנדסי יונדאי בכל טפטוף קל של גשם, אין ספק שמדובר בפונקציה טריוויאלית שמספקת איכות חיים במחיר שווה לכל נפש . תודה elians על שאתה שומר את הגטסיות שלנו מודרניות ככל הניתן, ועל ההשקעה במדריך פשוט וברור.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

חכה שאתחיל להכנס לתחום הרכבי שטח (:

תקבלו גטס 4X4 :lol:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

גטס מכוניות מצויינת זולה ואמינה עם חלקים במחיר שפוי יש לי אחת gls מפוארת עם חלון בגג ועם הידית מגבים לא מוכר אותה [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תודה על המדריך המצויין!

ואם כבר השרשור הוקפץ אז..

שימו לב שיש טעות במק"ט עבור גטס דור2 (במקום "1C" רשום "IC").

המק"ט הנכון הינו: 93420-1C130

קישור להזמנה דרך EBAY:

http://www.ebay.com/itm/PICANTO-07-09-GETZ-05-08-GeNuiNe-WIPER-WASHER-SWITCH-934201C130-/121703813804?hash=item1c561cd2ac:g:VWQAAOSwyQtVpK3Y&vxp=mtr

• תוכן חדש...