Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב ישן שנת 2002 סוזוקי לא חשוב

באתי לצאת מהחניה בבית יצא אדים מהמנוע אחרי חימום קצר ...

אין לי מושג אם זה הראדיאטור או הצינור

אין ידע במכונאות וגם הרבה כסף

יש מישהו שיודע ומבין בזה טיפה שיכול להעיף מבט או מוסכניק שיכול לתקן לי את הנזילה המטורפת הזאת ...

מי שמכיר משהו יבוא על שכרו...

פורסם

3 גלון ... התחלתי לפרק את הרדייאטור 5 שעות עבודה התחיל להחשיך ... יום שישי או ראשון אמשיך ... אשמח לחבר פורום מכונאי או שמכיר מישהו שמכיר מישהו... שיודע להוציא ברגים ולחברם מחדש.

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

פורסם
נכנס לך 12 ליטר מים ברדיאטור?

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

היה לי מקרה כזה לפני שבועים.

אחרי פיצוץ מפואר בצינור שמוביל לפלאג' של הטרמוסטט במקום נסתר, הרכב נגרר למוסך כדי לבדוק בלחץ.

ממלאים מים מג'ריקן כדי שיהיה על מה לבנות לחץ עם הפומפה.

אני והמכונאי עם הראש בתוך המנוע, כשהוא ממלמל "יא אללה, כמה מים חסר".

באמצע הגלון השני השלולית הגיעה לי לנעלים, והבנו שיכנסו עוד הרבה מאד מים....

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
יש לי רכב ישן שנת 2002 סוזוקי לא חשוב

באתי לצאת מהחניה בבית יצא אדים מהמנוע אחרי חימום קצר ...

אין לי מושג אם זה הראדיאטור או הצינור

אין ידע במכונאות וגם הרבה כסף

יש מישהו שיודע ומבין בזה טיפה שיכול להעיף מבט או מוסכניק שיכול לתקן לי את הנזילה המטורפת הזאת ...

אני גר ליד שוק הכרמל... בגדרה 6 תל אביב

הטלפון שלי 0542066986

מי שמכיר משהו יבוא על שכרו...

דגם חדש: סוזוקי לא חשוב?

פורסם

זה אפשרי לסדר את זה עם פלסטלחנה אפוקסי או שצריך לרתח את החור ? יש מכונאי נייד עם רתכת בטנדר ? הרכב שלי גם עם פנצר בנוסף לכל...

פורסם
זה אפשרי לסדר את זה עם פלסטלחנה אפוקסי או שצריך לרתח את החור ? יש מכונאי נייד עם רתכת בטנדר ? הרכב שלי גם עם פנצר בנוסף לכל...

דברים כאלה לא מסדרים עם קומבינות זה מערכת קירור מנוע להזכירך בעיה במערכת ואתה יכול להגיד שלום למנוע.בלי קשר אתה לא יודע מאיפה הנזילה וכל מה שיגידו לך פה זה על סמך השערות אז הוא שמישהו שמבין יראה את הרכב הוא שאין מנוס מלפנות לבעל מקצוע...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם
אין לי כסף אני ילד

בכל מקרה תמצא את מקור הנזילה זה לא אמור להיות מסובך בהנחה שאתה ממלא 12 ליטר וניכנס זה אמור לצאת ואתה חייב לראות שלולית תעלה כמה תמונות של הצנרת אולי נוכל לראות משהו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

אין לי כסף למוסך ניסתי לפרק את הראדיאטור לבד וחסר לי כלים ... מי שעוזר לי לפרק את הראדיאטור לסתום את החור ולהחזר יקבל הרבה

פורסם

יש לך חור ברידאטור?

אין מנוס מלהחליף רדיאטור עולה מקסימום 400 ש"ח סיני שום תיקון לא מחזיק מים ובסופו של יום תסתום חור אז הוא יפרוץ במקום אחר.

• תוכן חדש...