Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברתי כבר מזמן לא נערה אבל לא הוציאה רשיון עד כה.

עכשיו נכנס בה הג'וק בתוספת שאלות מלחיצות כמו "תתן לי לנהוג על האוטו שלך?"..:|

אז מכירים מורה טוב/ה בחיפה? מה טווח המחירים כיום לשיעור, ושמעתי פעם שיש אפשרות לשלם מראש כמה אלפים ולקבל הכל ללא מגבלת מס השיעורים?

אני למדתי אצל מורה בחורה בשם אנה לפני עשר שנים שהיתה מצויינת, אבל היא כבר לא מלמדת לצערי.

תודה לעונים!

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אמליץ לך על המורה שלימד אותי. קוראים לו דוד אזולאי, ואני לא יודע אם הוא עדיין מלמד או לא, אבל אם כן הייתי הולך עליו בעיניים עצומות.

מעבר להיותו בן אדם מדהים ונעים מאוד (חשוב כשאתה נמצא איתו שעה פעם ביומיים) הוא מורה מצויין שאשכרה מלמד לנהוג ולא רק לעבור טסט. הוא לימד אותי דברים שאני עד היום (12 שנה מאוחר יותר) נזכר בהם ביומיום ועם השנים גיליתי שאלה הטיפים הכי טובים שאפשר לתת לנהג מתחיל. הרבה ממה שהוא לימד אותי, פגשתי אחר כך בקורסים לנהיגה מתקדמת שעשיתי.

מצאתי את הלינק הזה עם פרטי התקשרות. לא יודע אם זה מעודכן או לא. אם לא, תגיד ואנסה למצוא משהו יותר עדכני.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ממליץ על המורה של אשתי. אשר גביש. (שלי כבר מזמן בפנסיה)

אין לי מושג לגבי עלויות היום אבל מאוד לא ממליץ על ׳גלובלי׳.

מחיר רשיון למי שעושה את הכל על המינימום הוא כ3500 שח. אם זה לגברת בגיל מאוחר תשים בצד הרבה יותר

אם אתה רואה שזה לא הולך עם המורה, אתה לא יכול להחליף מורה (אתה יכול אבל הלך הכסף).

לא ניכנס לשמות אבל יש בתי ספר לנהיגה שזה המודל העסקי שלהם - כסף נקי לכיס בלי הוצאות על השיעורים על כל המתייאשים.

וסמוך על המורה שלא תעשה 100 שיעורים במחיר של 28. גם אם זה גלובלי

תעשו בינתיים בדיקת רצינות על ידי מעבר תיאוריה

פורסם

תודה לעונים! בודקים את האפשרויות. בנתיים קיבלנו הצעות מחיר של 110-120 ש"ח ל40 דק.

תאוריה היא עברה עם טעות 1 (שזה יותר טוב ממני :lol:).

אם יש עוד המלצות נשמח.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...