Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים

Smiro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עצות היכן ניתן לקנות מגבים במחיר סביר? איזה חברות יש ומה נחשב לעדיף?

רצו לגבות 60 שח למגב HR באוטו דיפו. נראה לי די יקר.

אם יש מקומות מומלצים באשדוד אשמח.

פורסם

115 גם באוטוסטור לזוג של בוש, כבר מתחילת החורף והם עדיין מרגישים כמו חדשים והרכב עומד בשמש. אאל"ט יש 2 אחריות ,זה הרבה, לא רואה סיבה לחסוך.

Miata ND2

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ קלות.

יש רכבים שבהם לא ניתן להתקין מגבי ברזל, אז ה VISION שהומלץ פה בעבר בזול יורד מהפרק.

יש מגבים שטוחים מומלצים במחיר סביר? אולי גומיות להחלפה מאיביי?

הבוש נראים לי יקרים מדי עבור משהו שצריך להחליף פעם בשנה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ קלות:

לאחר שנתיים ושמונה חודשים שהרכב (רנו פלואנס דיזל רובוטית).על הכביש נקרע הגומי של המגב צד נהג לאחר שהאוטו עמד יומיים בשמש האילתית.

לא חיכיתי ובדקתי אפשרויות:

מקוריים 180 +מע"מ במורשה

חליפיים במורשה 90

עשיתי סקר קצר, בדקתי באיביי ובעלי אקספרס.

בעלי אקספרס זוג מגבים מתאימים בול ונראים כמו המקוריים ב12 דולר.

אבל מה...לא מוכן לחכות חודש.

בדקתי באזור שלי לא יכולתי להשיג את המידה (24 אינץ')

בדקתי בזאפ וראיתי שיש חנות חלפים בראשון"האחים מוניס" שיש להם בול את מה שאני מחפש.

כיוון שלא רציתי לחכות ואני גם בחופש קפצתי לשם(25 דקות) ורכשתי זוג מגבי IPPON VISION ב48 ש"ח.

מנגבים מעולה,לא רועשים,באים עם 11 מתאמים שונים וציור איזה מתאם מתאים לאיזה זרוע ושיטת ההתקנה.אם יחזיקו שנה, מצוין במחיר הזה.

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
  • תוכן חדש...