Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פולו קלאסיק של פולקסוואגן שנת 97 , גיר רגיל, בנזין 1600 סמ"ק.

בעמידה - טורי סרק בערך 750.

בנסיעה, כאשר אני משחרר את דוושת הגז, הטורים צונחים מטה מתחת ל 500 ופעמים שהרכב נכבה באמצע נסיעה.

ידועה הסיבה?

תודה רבה,

יובל.

פורסם

א. תודה רבה.

ב. איך מכוונים בית מצערת?

ג.חבר שלי טוען שהחיישן המודד את פתיחת המצערת נשחק, וממילא בנקודות מסוימות של פתיחה מראה כאילו אין פתיחה ואז המחשב מזריק פחות דלק וממילא האוטו מכבה, מה דעתכם? ריסוס זה הכי מסביר מדוע בטורי סרק האוטו לא מתכבה, ורק כאשר אני נותן גז ועוזב הטורים צונחים.

תודה רבה.

פורסם

יש לי תקלה דומה לשלך (גולף 1.6 מודל 00' ידנית), לעיתים רחוקות הטורים נופלים במעבר לניוטרל או בלחיצה על הקלאץ' (לפעמים גם נכבה המנוע) בעיקר כשהמנוע קר.

וממה שהבנתי וקראתי קצת, לדעתי ניקוי יסודי של המצערת יכול לעזור.

פורסם

נכון, הבעיה חזרה, אבל שמתי לב שזה קורה רק כאשר אני נותן קלאצ' באמצע הנסיעה אז הטורים צונחים, וללא קלאצ' הטורים יורדים לאט לאט.

עדיין זה מצביע על ניקוי בית מצערת?

תודה

• תוכן חדש...