Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השנה אני מתחיל ללמוד , כבר בעוד כחודש וחצי.

מה מצפה לרכב:

1. לרכב מצפה נסועה של 35K בשנה [הנסיעות ללימודים בחישוב יסתכמו ב 28K בערך (נסיעה בינעירונית)] 3-4 פעמים בשבוע מירושלים , לכיוון המרכז וחזרה (בערך 80 ק"מ לכיוון) .

2. נסיעה משפחתית (4 אנשים) פעמים בחודש גם היא בינעירונית

3. אני מצפה להחזיק את הרכב לתקופת הלימודים, 3-4 שנים, לפחות.

הדברים שחשוב לי :

1. אמינות

2. חסכון בדלק

3. נוחות

4. עדיפות לידני , אך לא פוסל גם אוטומט

5. שנתון כמה שיותר גבוהה

אני יכול למתוח את התקציב עד 45K בערך וזה הגבול העליון , כיוון שמשאיר כסף לישור קו.

חשבתי על סיאט איביזה (5 דלתות) בגרסת 1.4 או גרסת 1.2tsi

השאלה איך האמינות של הרכב עם מנוע 1.2tsi ?

האם יש רכבים אחרים שהייתם ממליצים עליהם בתקציב זה?

תודה מראש לכל מי שיגיב

ויעזור לי להגיע להחלטה

עריכה אחרונה על ידי genadi
פורסם

מבחינת אמינות עדיף גיר ידני.

מבחינת נוחות האיביזה לא מתרסקת.אבל.קופצנית ולטעמי המושבים קשים.

עוד אופציות~ קיה ריו , רנו קליאו.

פורסם

בנוגע לאמינות,

הייתי מחפש במקומך אם חייב איביזה אוטומט את הגירסא האוטומטית הרגילה הישנה ולא את ה1.2TSI עם גיר הDSG(יש לי אחת מחברה והיו בעיות בגיר - מצד שני לפני כנראה לא התייחסו אליה יפה והגיר רגיש לנהיגה "אלימה" כנראה),

לי אישית המושב קשה מאוד באיביזה - ממליץ לך לבדוק לפני אם זה מתאים לך.

הריו נוחה לי משמועתית יותר אבל בגירסא הידנית עם המנוע 1.2 פחות זריזה מאשר האיביזה(גם הריו שלי עם המנוע החזק יותר מאיצה פחות מהר מהאיביזה),

היתרון של הריו שיש לך אחריות על המנוע והגיר אם אתה קונה אחת מיד פרטית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
מבחינת אמינות עדיף גיר ידני.

מבחינת נוחות האיביזה לא מתרסקת.אבל.קופצנית ולטעמי המושבים קשים.

עוד אופציות~ קיה ריו , רנו קליאו.

אבדוק לגבי הקיה - אולי בגרסאות הדיזל כדאי ? מונית / מונית לשעבר ?

האם ידועה הצריכה האמיתית של גרסאות הבנזין ?

בנוגע לאמינות,

הייתי מחפש במקומך אם חייב איביזה אוטומט את הגירסא האוטומטית הרגילה הישנה ולא את ה1.2TSI עם גיר הDSG(יש לי אחת מחברה והיו בעיות בגיר - מצד שני לפני כנראה לא התייחסו אליה יפה והגיר רגיש לנהיגה "אלימה" כנראה),

לי אישית המושב קשה מאוד באיביזה - ממליץ לך לבדוק לפני אם זה מתאים לך.

הריו נוחה לי משמועתית יותר אבל בגירסא הידנית עם המנוע 1.2 פחות זריזה מאשר האיביזה(גם הריו שלי עם המנוע החזק יותר מאיצה פחות מהר מהאיביזה),

היתרון של הריו שיש לך אחריות על המנוע והגיר אם אתה קונה אחת מיד פרטית.

לגבי הסיאט חשבתי על הגרסאות הידניות בלבד בשני המנועים עכשיו שם לב שלא ציינתי את הפרט הזה.

תודה לשניכם.

מחיפוש פה בפורום עולה שגם טויוטה יאריס עונה על הדרישה בערך. האם למישהו יש היכרות עם רכב זה ?

עריכה אחרונה על ידי genadi
  • תוכן חדש...